Inte riktigt medvind!

  • 15min in på löprundan.

Lite andra planer för dagen, starta istället med lite redigering och allmänt arbete på datorn. När jag gjort det ett tag så packade jag i ordning mina grejer och gav mig ut på mitt löparäventyr. Lite halv stel i kroppen och ont i fötterna, fortsatte trots skavankerna och 15min in på passet blev det ”barüber”. Löpte på, solen värmde och härlig musik i lurarna, dock så gav sig aldrig smärtan i fötterna..

Ca 1h löpning kom jag ut till havet och stannade till ute vid piren för att kika fötterna. Nu gjorde de ont i varje steg och anade oro. Där märkte jag att det blött genom vänstra skon och det var rejält. F*n. Jag som planerat långtur, inte ens hälften och nu detta. Surt är ordet, men fick lunka hem och avbryta passet. Tvätta såret med sprit och fick känna att man levde, halleluja vad det sved!

  • Summerar passet med styrka.

Tog till lite styrka istället på soltaket istället som avslutning, brorsan & farsan som sällskap och härlig musik. Solen värmde gôtt och vi blev sugna på glass. Jag och brorsan tog en runda på byn, köpte glass och det rutinmässiga besöket på ”china shop”. Rolig butik, för det har verkligen 10 000 inventarier, trångt som en städskrubb och man blir förvånad varje gång över vad man finner för nytt. De har i stort sett allt, förutom en egen skylt på utsidan 😀

  • Screenshot från redigeringsbordet

Lugn eftermiddag annars, jobbade lite extra på seneftermiddagen och bilden ovanför kommer från ett av projektet som just nu ligger på redigeringsbordet. Kan erkänna rätt tråkig bild, men kan inte avslöja något och vi måste få några saker spikade först. Det kommer, de kommer 🙂

Bestämde mig så småningom för ett 2:a pass..

  • Intervallerna ARE done!

Med tejpade fötter, blev det rullskidor och satsade på stakintervaller. Åkte iväg 10 min hemifrån, körde 6st 30-40sek drag maxinsats och ungefär lika lång vila. Kändes bra i kroppen, uppförsbacken jag körde i var perfekt och kunde staka hemåt med ett leende!

  • Här avslutade jag mitt pass för kvällen!

Fin avslutning vid hamnen, solen började gå neråt och knöt ihop säcken för dagen. God middag och nu förhoppningsvis en lugn kväll, om systerdottern kunde sluta gråta så 😉

Thank you Sunday!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *