Ingen hejd på kvällen

  • 3 händiga timmar senare.

När jag gör något, så ska det vara ordentligt och därför så barkade det loss i lägenhet. Jag möblerade om vardagsrummet, drog ner hyllorna på väggen och flyttade hela kontoret. Efter ett fint styrkepass för armarna med att skruva för hand, kan ni se resultatet ner till vänster till min lilla section ” Hall of fame ” Det är saker som jag är väldigt stolt över personligen eller ligger varmt om hjärtat som ligger där. Ner till höger ser ni min fina kökssoffa, där kommer det bli någon tupplur och många koppar kaffe. Synd bara att jag inte sover på dagen.. Upp till höger fick jag ordning på tv:n och enklare använda kopplingen mellan dator/högtalare. Sen topp vänster kontorshörnan, kändes så himla naturligt att placera den där och känslan hade rätt.

Tack till Far som ställde upp med bärhjälp sent på kvällen, Mor som hjälpte via telefon och senare kom in och kikade strax innan 22. Kul familj, farsan backar sällan och Mor som också driver eget företag, då arbetar man när som på dygnet som jag också gör denna kväll.

  • DJI Mavic Pro Fly More Combo

Efter lite klurande och funderande idag under träningspasset, så har jag nu i farten bestämt mig. Jag beställde en DJI Mavic Pro Fly More Combo-paket och nu dunkar pojkhjärtat igen. T-W Media har aldrig satsat så hårt som nu, precis köpt en ny Sony kamera och uppgraderar även fågeln i företaget. Det krävs att man vågar satsa, jag vet inte om det är rätt, men jag är så säker på min sak att det är det här jag vill pyssla med och kommer nu än mer utveckla företaget. Jag hatar när man blir bromsad av utrustning eller begränsad med en idé man har. Men denna satsning har också ett pris, ett ekonomiskt pris. Visst jag har sparpengar jag inte rör, men på kortet & ”Kassaskåp-kontot” jag använder, var jag nere i 1000:- och vände nu. Fakturor som blev försenad, T-W Media har inte hunnit fakturera och mycket utgifter i form av utrustning. Men jag var inte orolig, jag blickar framåt och tänker stort.

Nu ska jag redigera lite smått och förhoppningsvis komma hyfsat tidigt komma i säng. Då tänker jag alltså kring 00.

Imorgon möte med regionchefen på ABF & träning & jobb givetvis..

Filmen från Klarälvdalen Challenge 2017.

*Tyvärr brutalt röda ansikten i filmen. Något har hänt vid Youtubes egna omkodning. Suck.

Flyyger snart iväg 😉

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *