Inför 10-mila

DSC_0325

Jag och lokaltrafik, eller kommunaltrafik generellt är f*n inte en bra kombo. Bussen var försenad ut till Partille, så därför missade jag sista förbindelsen. I spöregn, kallt och blåst fick jag springa sista 3km i finskorna som inte är skapta för löpning. Stressigt, men jag hann. Bara gilla läget och se glad ut för en bild.

Men börjar bli less på de här nu, framöver kommer jag ta bil och veta att jag hinner fram i tid.

DSC_0326

Väl uppe i TV-barracken träffade jag Peter och fick info allt var försenat. Drygt. Så passade på att kika hur produktionen gick till och hur dom la in grafik. Ständigt under tidspress och stort team. Totalt sett är vi 40-50 på hela produktionsdelen. Tyvärr ligger jag långt ner på rankningen, men va fasan, man lär ju börja någonstans. Run like hell 😉

DSC_0327

Arenan uppifrån produktionsbarracken och allt är dyngblött. Orienterare är härligt folk som ska ändå sova ute och äter, duschar o byter om i tälten. Härlig gemenskap och fränt upplägg. För de är inte behagligt ute nu alltså 🙂

DSC_0328

Vårat team som är 15pers hade en liten genomgång med planen och hur allt går till. Förstod inte jätte mycket, men skulle va så tydligen då allt är lite på känsla. Produktionen är glasklar, men hur det utvecklar sig är bara morgondagen som kan visa. Man får lyssna på intercom och köra spontant, kul.

Vi kollade sen kamerorna  vi kommer arbeta med imorgon och det är blandad kompott. Inhyrd utrustning, smart koncept men dyrt och köpa in allt.

En kamera jag använder imorgon kostar 400 000:- och vi använder nog 6 sådana, gör matten själv 😉

14934109577126134674

Efter en försenad genomgång, kom jag iväg lite väl sent och toppen på det missa bussen. Fick vänta en halvtimme och passade på skriva det här. Helt ok ändå.

Så nu siktar jag hemåt, lär försöka styra något käk och sedan direkt i säng. Lång dag imorgon!

Laters folkens

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *