Idag gick vi ALL IN!

XA20_Default_tcm14-1037409

 

Då ska vi se, hur skall vi summera denna dag i detta trötta tillstånd.. Iallafall, jag blev kvar på jobb uppe i Värnäs igår och tiden rann ut. Jag hade lovat en arbetskollega en cruisingtur i Rangern, så det blev sent.. Kring 01 kom jag i säng, efter ha fått en massage först somna jag stenhårt på kudden. Helt fantastiskt skönt med massage och antagligen räddade det min dag.. Upp kl 05:00 och för att åka till Torsby, väl hemma hade min nya kamera kommit, en Canon X30 och jag var grymt exalterad.. Men inget tid att läsa instruktionerna. Det var bara att trycka sig runt, testa olika saker och så snabbt som möjligt få ett hum om det mest kritiska jag behöver idag. Jag behövde verkligen den här kameran idag och man är inte super high efter 4h sömn kl 05:45 hehe Stack sedan på morgonmöte med Håkan Blidberg, marknadschef på SSSF och vi tog frukost tillsammans. Vi gick igenom dagen och planerade hur vi skall sprida materialet.

_DSC6401

Tarjei Bö var gästande skidskytt från Norska Landslaget där han visat sin kapacitet med 7-faldig världsmästare och senast iår när jag var på plats i Oslo. Mäktigt! Super trevlig, ödmjuk och verkade visa på en otroligt fin ledarroll för juniorlandslaget. Tydligen är SFI sponsor till både Tarjei och SSSF, så därför har dom skapat det här lägret där de då kombinerar bägge parterna men samtidigt bjuder in andra skidskyttar, fint!

Dagen började med en skyttetävling, lite lik den som var i Schalke när jag och Adam var där i vintras. Här gäller det att skjuta fort, träffa 5 och snabbt tillbaka. Såklart var Tarjei med som utmanare!

_DSC6443

Fredrik Lindström visade stabilt skytte men tyvärr fick lämna in handduken vid kvartsfinalen.

_DSC6451

Fredrik & Tarjei verkade komma överens bra och bägge visade på mycket gott humör. Det var en härlig balans mellan skratt och fortfarande seriöst när är skjutning, då var det full fokus och bäste man/kvinna vinner.

_DSC6481

Tarjei tog sig till final där han utmanades av Emil Nykvist, sicken kung! Emil är med i Juniorlandslaget och har gått från klarhet till klarhet hela tiden. Många fina placeringar med sig från ifjol och bl.a SM Guld. Riktigt kul att se lokala killen utmana världsmästaren, rutinen slog sitt slag och Tarjei gick iväg som segrare! Kul träning/tävlingsmoment och såklart nervöst att utmana världens bästa skidskytt 😀

_DSC6512

Efteråt följde lite olika pass bland deltagarna, många körde combpass och jag passade på att knäppa lite bilder. Här är en jag gillar på Linn Persson som tränar med 110% fokus och har sitt mål inställt på hemma VM i Östersund 2019. Det skall bli fantastiskt kul att följa!

Snabb lunch på det och sedan sätta sig vid redigeringen. Än en gång sjuk press och stress för att hinna klart och det här var riktigt utmanande. Filmen blev grymt bra i tanke på lite olika saker..
1: Lärde mig kameran imorse 05:45
2: Flera minneskort haverier ( Blir att investera i nya då jag inte har råd att förlora/krångla om material )
3:  Både foto & Film på mindre än 1,5h, stress men kul utmaning!
4: Mikrofonen jag fått från Röde var icke fungerande och fick därför snabblösa ljudupptagning med en mygga.

Så med riktigt snabba lösningar och idéer så kom jag igenom dagen med grymt material att arbeta med. Nöjd med alla sekvenser i filmen och är riktigt stolt över mig själv för dagens arbete. Ibland krånglar grejer exakt när man inte vill, men att finna på en professionell lösning snabbt och kunna arbeta vidare visar jag mig själv att jag är bra på det jag gör. Viktigt att ge sig själv lite credds 🙂 Highfive!

Så håll utkik på FB där vi kommer släppa filmen kommande kväll/dag och ni kan se en kort instagram från dagen på min insta @tom.william.media.

King

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *