Ibland går de tungt!

  • Knocked out bad!

Morgonen var perfekt, en god natts sömn och fin frukost. Pysslade lite smått på datorn och så småningom packade väskan för gym, då det regnade kallt ute. Dagens pass var inställt på intervaller, som skulle avverkas på löpbandet och tuff belastning. Ett pass hämtat från Helena Ekholm och det var en rejäl utmaning att orka med. Maxad lutning på bandet och hög hastighet, sprang 9 stycken olika intervaller på tiderna 30-45-60 sek och benen skakade skönt efter sista! Fick till en pulsmätning på sista 60 sek intervallen och det blinkade 190 slag, då var det två intervaller kvar..

Men måste erkänna, det gick tungt och fick ta en längre paus en gång för att inte spy på nästa. Kropp kändes bra, men andningen och hjärtat slet. Så är det ibland, kanske tufft att gå ut med intervaller efter lugn helg, men ville gå ut hårt för veckan och man måste också lära sig att tvinga kroppen till utveckling då o då. Avslutade med lite styrka innan dagens bestyr fortsatte.

  • Dubbla skärmar, dubbelt så effektivt?

Handlade, tvättade och sånt skiter vi att skriva om. Jag försvann i kontorsmekkat under eftermiddagen, redigerade bidragsansökan, pysslade med SOCKERTOPPEN IF, fixade med PE Custom, allmänt andra pysslor på firman och han också med lite bokföring. Men allt flyr och arbete kom med ett pris, jag åt ordentlig lunch kl 19:00, så detta inlägg blev lite försenat och nu tillbaka på kontorsbänken för arbete igen. Blir nog ingen långbänk, men lite småsysslor att gå igenom och ligga i en bra fas för morgondagen är tanken!

Special day tomorrow!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *