Hugaligen vilken dag

Ja då ska vi se, uppdaterar snabbt från telefon och klockan är nu 02:10. Hemskt väglag upp till Östersund från start, började 04:45 och var framme 12:25. Totalt 7h och 40 min, var lite småsegt. Men fungerade ändå bra med mina vägtrafikanter, ingen jätte stress upp och kunde göra lugnt o fint.

Väl på plats i Östersund var det bara att sladda in hos Bryntesson och sätta igång med att  spika en gameplan. På plats vid stadion ca 16 och filmade konstant till 20:30. Gick i ett och det gick tyvärr till mer kaos än vad vi planerat för.

Det var inte på vår bevåg, utan vi hade fått nummervästar från förbundet att använda  och dessa innehöll logotyper som konkurrera med andra sponsorer för tävlingen. Så 1h in i filmandet, fick vi beskedet att inget material vi filmat kunde användas. Bara att börja om från 0 igen och köra på så gott man kunde den kvarvarande timmen som vi hade med de 13 kidzen.

Sent nu har vi jobbat febrilt för att få till ett exempel och kommer åka upp tidigt imorgon för avcheck. Vi håller tummarna och vi har verkligen gjort allt vi kan efter omständigheterna. Inte vi som gjort fel, men samtidigt vill man leverera bästa möjliga materialet och få till det som man tänker.

Men nu är det som de är och vi löser väl detta ska ni se, försöker återkoppla imorgon igen men antagligen sent. Så småningom också med mer bilder.

Lär vila någon minut nu innan tidig avfärd mot stadion och möte.

Nya tag imorgon!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *