Hovfjället

  • Misty mountain Hovfjället 

Kl 05:30 vaknade jag innan larmet och var redo för 5-milen på OS. Gick upp, satte på tvn och skulle precis trycka igång kaffekokarn. Va fasiken, det är ju inte längdskidor på tv, det är repris från skicross och jag börjar inse mitt misstag. Jag tog fel dag.

Somnade om iallafall i 2h, lyx. Åt god frukost och klädde mig för Hovfjället.

  •  Göteborgs gänget på glid! 

Mötte upp Soinja som är en gammal vän, de andra är bekanta och vänner till min syster. Guidade dom igenom 6km och gav de några tips på vägen för längdskidor. Härligt gäng, alltid första gången för nått och vi tog oss runt i behagligt tempo.

  • Kroppen börjar svara nu!

När de bestämde sig för fika och gå in i värmestugan, fortsatte jag istället på milbanan och ville stå på lite. Kroppen tar steg för varje pass och positiv känsla börjar sprida sig i kroppen. Otroligt fin miljö att åka och härligt ha chansen att njuta av det. Små trugor rekommenderas inte, ett tips 😉

Besökte Farmor på födelsedagen på hemvägen och åt en snabb lunch innan jag nu ska fixa med brorsan lite saker på isbilen.

Råkat ändra lite planer också framöver, spontan-bokat en resa till Portugal tillsammans med min far och åker redan på Tisdag. Trevlig vecka som jag ser fram emot och bra förutsättningar finns för träningsläger. Härligt 😀

Looking forward to it!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *