High & Low

  • Riktigt otaggad på intervaller… why????

Shit, tror jag börjar bli lite bekväm här i vardagen?! Vakna 07 igen, åt långfrukost och hamnade framför en dokumentärserie jag följer. Ski Classics & Skidtunneln besvarades på mejl och en offert ska där beräknas i eftermiddag. När klockan slog 10:00 fick jag panik över ha slängt bort hela morgonen och drar mig iväg direkt mot Valberget. Möter landslagsmeriterade Filip Danielsson som precis var klar, delar några ord och känner känslan av en hyfsat peak till mig som kommer ut så sent.. .

Javäl, står intervaller på schemat, så let’s get started. Värmde upp ett varv, ganska halkigt efter det haft frusit på efter regnet och jag var lite tveksam till skejten som var planerat. Det fick bli en ny plan, skiathlonintervaller. Med min bedrövliga skejtteknik gjorde jag som så att på flacken tog jag till stakningen och uppförs skejtade jag. Körde en bana på övre slingan och ingen aning tidsmässigt. 6 gånger gjorde jag det iallafall, jämfört med sist ganska likt förutom mer kuperat och kortare vila nu. Körde kontrollerat, försökte hålla ihop det och inte gå väggmax. Kändes okej, brutalt skönt att vara klar och jag jublade ut för sista backen. Träffade även på två rådjur, supportrar?

Varför jag nu har ökat på träningsmängden och lägger mer tid på träning, är just för ett uppdrag jag nämnt lite tidigare här på bloggen. Tyvärr inte fått briefingen än för uppdraget, det är bokat och klart med erhållna tre datum i två olika nordiska länder. Så håller det fortsatt hemligt, stay tuned.

  • OFFICE-WORK-MODE-ON.

Med dubbla skärmar designar jag ihop föredraget för Anders Olsson. Kommer ihop bra tycker jag och får ett bra flöde på det hela. Massor, massor och massor av bilder att gå igenom, så jag bygger en grundkonstruktion till en förhandsvisning och sedan ändrar tillsammans med Anders. Mäktigt att gå igenom hans historia i bilder och film, så lägger mycket tid på helhetsintrycket och att man knyter ihop säcken med hela föredraget.

  • En montage-bild som är under redigering.

Hela hans liv efter olyckan har handlat om att bryta gränser och inte bli stoppat av sitt handikapp. Exakt som man ska leva, inte lyssna och följa alla andra. Man ska gå sin egen väg, fokusera på det som känns bäst för sig själv och tro på det man gör. Viljan är starkare än man kan först tro, bara man vill 😉

Nog om de, lugn eftermiddag har det blivit med redigering här och pysslande. Blev jäkligt låg här under skrivande, trots bra lunch och var tvungen ta ett blodsocker. Hm, bara 4.8 och jag var orkeslös. Får till att ta någon fika, tror inte det blir någon mer träning idag, på sin höjd stretching och laddning för morgondagens dubbelpass. Vädret set ut att komma tillbaka för njutning, så tror jag tar sikte på Hovfjället!

High pulse, low sugar!
T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *