Hemresan från Jokkamokka

IMAG0764

Dagen efter bjöd på fin väder och sega kroppar. Oscar hade ont i händer och rygg, medans jag hade ont i skallen. Så vi var inte dom 2 snabbaste gökarna som gick runt i Jokkmokk.. Vi gick iallafall in till city, tog en kaffe emot en solvägg för att ta lunch på ett rekommenderat ställe, buffé 🙂

IMAG0765

Efter maten drog vi in på museum, var med samekulturen och djur. Den var faktiskt fantastiskt bra, intressant att se alla djur samt läsa om samernas tid. De var f*n hårt folk det, nu är man alldeles för bekväm :/

IMAG0767

Vi spenderade otroliga 2,5h inne i museet, inte en sekund tråkigt haha Otroligt att vi gick omkring där så länge och strövade omkring, massa roliga saker att se och testa, mycket intressant och läsa, så vi rekommenderar verkligen en visit om ni har vägarna förbi.

IMAG0768

Efter 2h 20 min kommer vi in hit. En modern tappning av samekulturen, discoljus, dans, självlysande och en jävla effektfest. Ganska crazy att komma in hit efter lugnt och fint museum, men kanske bra att vakna till liv lite 🙂 Kvällen spenderades med den tolfte pastaportionen (enda vi hade kvar) och bastuchill. En mycket fin avrundning på helgen och vi landade igår 19:00 här i Torsby. Resdagen gick hyfsat bra, skönt att vara hemma och komma tillbaka till rutiner här i byn.

För mig väntar ganska lugna dagar, det känns bra, få till bra träning inför Portugal i Maj och har lite små saker att göra här hemma. Så bloggen kommer få vila lite och kommer ej skriva så frenetiskt.

Morschning

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *