Hemma till vardagen!

IMAG0663

1h kvar till start och Stoffe drar på rill på skidorna och ser om det lyfter, står vid sidan av vägen och just precis höger om bilden är skidspåret. Vi fick fram riktigt bra skidor, skidtestet på morgonen var 10 minuter och sen hade vi gjort ett val på vilket par Oscar skulle köra på.

IMAG0666 (1)

Bild ifrån ovanför Ottsjö.
Inne på stadion och start hann jag inte ta något kort, det var tajt om tid samt var tvungna att stressa iväg till Ottsjö. Starten iallafall gick bra för Oscar och det var inga incidenter i tätklungan vid start, iallafall vad jag kunde se. Vid första langningen 7,5km fick Oscar dricka,  hade tagit sig fram lite i fältet och allt såg bra ut.

IMAG0667

Andra hållet ovanför Ottsjö.
Sen då så när Oscar stack ut på milbanan vid stadion hoppade jag och Stoffe i bussen och drog till Ottsjö. Där gick Stoffe ut på sjön och langade till Oscar, medans jag knäppte på mig skidorna för att ta mig upp på fjället.
Brant parti ca 4km innan man kom till där bilden är tagen, hyfsat tufft men hanterbart och mycket fint där uppe. Langningen gick bra, Oscar & Ludwig fick dricka här och sedan kunde jag själv ta mitt träningspass och staka till målet på de resterande 3 milen. Tog en liten genväg för att inte låta Oscar vänta för länge och även för att kunna erbjuda Luddeyea langning en gång till ifall han var törstig.

IMAG0670 (1)

Oscar slutade på en mycket stabil 21:a plats, en liten kamp om placeringarna på upploppet med Brinken och Kardin. Upploppet var en slalombacke, man är inte så kaxig där inte efter nästan 65 km tuff bana 🙂  Impola som tappade lite på slutet pga skidglidet tog sig in strax efter Oscar på en 22:a plats, en bra dag tycker jag!  Oscar hade storform förra helgen, det är i slutet av säsongen nu och man är sliten, bra jobbat!

Kvällen sen var det bankett, god mat med underhållning och prisutdelning. Vi stack dock hem ganska tidigt, kring 23 bestämde vi oss för att fokusera på hotellfrukosten imorgon hehe Nej då, Ludde som var med oss har tävlingar kvar, Stoffe har arbete tätt inpå helgen + barn och Oscar har kvar 1 sista tävling för säsongen. Sen är det ju jag då, jag är inte så jätte törstig av mig, tycker det är värdelöst att tappa en 1/2 dag för man är på fest kvällen innan och ville gärna vara fräsch för den långa körningen hem.

IMAG0671

Så tackar  Åre för den här gången,  önskade jag kunde stanna längre men men, lär hem till ljuva sköna Torsby och komma tillbaka lite till vardagen. Hemma väntar lite små saker, sista med flytten och annars fokusera på träningen. Jäkligt sugen på rullskidor, men tror jag väntar tills Maj och min eventuella resa då 😉 Man kan lika väl plocka fram fivefingers skorna och kanske kajaken om det blir väder nu i April.

Vi får se!

Hade på bade!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *