Hemma iallafall

Nu är jag iallafall hemkommen, grejerna är uppackade och lagt på lagret igen. Blir att ligga där nu ett tag och jag ska försöka bli helt frisk. En influensa verkar de vara som jag åkt på, som ni alla vet är ju mancold snäppet värre för oss och det biter fortsatt i för mig. Halsen är rasslig och jag hostar, orkat ätit mer idag än jag gjort på 1v. Byxorna tappas, humöret slött och allmänt segt börjar det bli nu.

Dagen idag lördag har spenderats i stort sett bara i soffan hela dagen, handlat lite och nu precis redigerat material för Ski Classics. Blir nog inte så mycket mer gjort än så idag, ska se film och inte röra mig många centimeter. Världens tråkigaste blogg just nu, men får bli så tills jag blir frisk och orkar med vardagen.

Drygaste med sjukdom är att alla mina rutiner går i kras och vänds upp & ner. Fakturering, sortering och arbete är helt utom schemat just nu, hamnar efter och försöker verkligen inte att bli stressad av det. Träningen är obefintlig än så länge under 2018, jag är dock grymt taggad på att börja igen och få nå så när form igen. Men, vi får vänta ut det här först och sedan ta en nystart på livet.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *