Hemliga uppdrag..

  • Repacking everything. 

Dagen  var lugn efter leveransen av de kvarvarande 3 filmerna, vi käkade gott på stan och jag hade lite materialvård på eftermiddagen. En plan som legat och grott en längre stund, blev helt plötsligt väldigt aktuell och vi gick för en förfrågan. Vi fick ett positivt besked och helt plötsligt var nu lugnet över..

Som ni ser på bilden är flertal väskor öppna, det betyder att all utrustning gicks igenom igen och måste dubbelkollas. Märkte 1 pryl som var trasig, laddade alla batterier, rengjorde och riggade allt för ändamålet. In till stan för att hämta ut en lånebil, låna 2 lampor & stativ för att sedan packa allt för enkel avfärd imorgon.

https://youtu.be/RqpLnIa0XHw

  • Film som skapades under Berners Supersprint. 

Klockan 05:30 står vi på startlinjen och ger oss iväg 06:00 på vägen. T-W och Bryntesson är då påväg mot ett uppdrag som troligen endast vi 2 kan få till i Sverige. En absolut milstolpe i företaget och grymt taggad är vi båda två.

Högst troligen, kommer det bli en snabb redigering och publicering av filmen i  dagarna här framöver innan helgen. Jag kommer som vanligt släppa ett blogginlägg om uppdraget och lanserar det i höjd med filmens publicering.

Kl är nu 23:00 och lär avsluta.

Be back for more 😉 

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *