Hemliga projektet..

2

Hemliga projektet är igång. På plats i Lidingö där vi sov inatt och sedan besökte herrn till vänster på en kopp kaffe. Efter en snabb kopp, lite snack så var vi överens. VI KÖR! Projektet blir av 😀 Vi rivstartade allt med stavgång upp för abborrbacken tror jag den hette och det blev en ordentlig avrivning för lungorna, bra jobbat! Robin bjöd på hårdpass och vår partner var inte blyg så na, han tog i så hjärtat koka! Härligt!

vlcsnap-2016-09-15-19h17m11s216

Efter en minst sagt lika snabb lunchbreak så stack vi iväg på pass 2, det var rullskidor som stod på schemat och de blev åka av på Lidingö idrottsarena. Vi kastade på Elpex rullskidorna och brassade iväg med de olika växlarna. Vi filmade kors och tvärs för att så småningom avsluta med ett klassiskt 100m race på banan. Ni kan ju gissa hur det gick i åtanke på avstånden på bilden ovan 😉

vlcsnap-2016-09-15-19h17m43s23

Men då är ju frågan, vad håller vi på med!? Ja, som ni kan se har jag dolt ansikte på en kille hela tiden och det släppet jag imorgon kväll här på bloggen och FB där jag kommer presentera våran programidé. Jag är grymt fruktansvärt exalterad över det här projektet så ni anar inte, kom tillbaka imorgon kväll 😉 Vi filmar kors och tvärs här i Sthlm, imorgon blir det tester på Lidingö och hinderbana bl.a. Hela helgen är fullspäckad med roliga träningar/utmaningar för bägge och kommer gå igenom ännu mer imorgon.. Såklart kommer jag presentera hela programidén och vem vi arbetar med.. Stay tuuned.

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge såatt säga 😉

Kingen rullar in!

T

 

Korr: Kan inte lova något, producent har hört av sig och mitt blogginlägg är i längsta laget jag skrivit redan. Så kanske inte kan lansera det imorgon..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *