Hektiskt idag

DSC_0245

  • Premiärturen med nya camelbak-väskan

Blev en liten uppesittarkväll igår med fin film och njuta av lugnet. Somnade fint vid 01 och vaknade 06 klarvaken. Så startade dagen då med all logistiska planering som krävdes idag. Pratade med chefen inför Nordenskiöldsloppet och fick mer information inför loppet.

Kommer att flyga till SthlmTorsdag.

Bo på Arlanda & flyga vidare tidigt Fredag.

Kommer köra 3 stycken delar av loppet, med starten, mitten och målgång ungefär som riktmärken. Räkningen vi gjorde nu var på ca 6 mil skidåkning och det känns bra. Kommer sen bli redigering och stress efteråt för att förhoppningsvis kunna leverera material till SVT/TV4 sporten under kvällen. Sammandrag skall även upp, lite kortare sådant. Mycket spännande och exalterad för detta projekt. Kommer resa hem eftermiddag Söndag och stanna 1 natt i Stockholm för arbete där Måndag. Hem under kvällen.


Sen knatade jag ner till ABF för att diskutera vårat projekt ( som jag ej gjort offentligt ) ännu och ville höra hur planeringen går samt sökningen av bidrag. En kopp kaffe senare gjorde vi upp ett möte imorgon med fler i ledningsgruppen och då ska vi sätta plan. Alltså, det kommer bli av!? Vi får se 😉 Kommer presentera arbetet imorgon alt Torsdag.


Fick erbjudande på 2 riktigt fräna jobb sen när jag kom hem, handlar då om Juni/Juli och offert inskickad. Kommer diskuteras & planeras lite nu mellan oss och kommer få konkret beslut nästa vecka.


Sen begav jag mig ut på cykeln för ett combipass, jag springer i 45 minuter och likadant på cykel. Lite bålstyrka på det vid Valberget och sedan hem för arbetet som väntade. Kändes ändå bra i kroppen, kom igång efter 30 min och sedan kändes stark. Så gäller bara att hålla sig fräsch nu fram till Lördag.


Väl hemma så var jag tvungen och göra om all logistik för helgen som kommer. Ändrade planer med ett jobb som kom in igår sent på kvällen och därför satte lite käppar i hjulet i min planering. Hade ju tänkt stanna i Abisko efter loppet, för att åka lite skidor med Bob & Jack. Men var ett bra arbete och kunde inte tacka nej, det blir kanon det också 🙂 Ibland måste man prioritera företaget, jag har ju ändå semester i Maj. Kommer presentera arbetet imorgon alt Torsdag.


Så med det skrivet, T-W Medias krångligaste blogginlägg så har ni fått en liten insyn på hur det var idag. Nu skall jag sätta mig och arbeta med lite film för att få undan inför avresan. Kommer resa bort Torsdag till Måndag kväll. Så måste fixa massa innan dess. Men med lite optimering skall det gå  kanon 😉


”Kommer presentera arbetet imorgon alt Torsdag.”
Åh ja, en sista grej. Har 2 nya jobb jag ej presenterat ännu, men har lite på känn att ett tredje kan bli bekräftat imorgon eller Torsdag. Iallafall vad jag hoppas 😉 Så därför tänkte jag presentera alla dom samtidigt. 😉

Det är full fart i T-W Media just nu iallafall!

Mot kontoret

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *