Hej Östersund!

  • 06:00 i snöstorm för att vara Torsby 😀

Hade satt larmet på 06:30 och tänkta va jäkligt effektiv för att ta mig iväg vid 07. Kom till sömnfasen ganska sent, tänkte mycket och var taggad. Vaknade av någon anledning 05 och var kanon pigg, så var väl lika bra att stiga upp då tänkte jag och fixa allt i lugn & ro. Bilen var ju i stort sett helvit, bar ner grejer och kunde segla iväg strax efter 06. Vägarna var snöfyllda, drygt att behöva köra igen i snökaos tänkte jag och försökte tänka positivt med att fått låna morsans bil.

  • Sol-Halo i Östersund.

Fram till Malung var det inte plogat, jobbig start och gick trögt. Därefter gick det fint, det flöt på bra och milen svischade förbi. Ett gäng bilister man bara vill ifrågasätta vad de egentligen tänker, men annars fin tur och gick ganska smidigt mentalt också. Väl uppe i Östersund blev jag bemött av denna vackra utsikt, härligt med lite solsken för en gångs skull här och klockan stannade på 6 restimmar.

  • Redigering & planering startades direkt.

Hos Bryntesson blev det kaffe och vi såg längdskidåkningen på tv. Fick info om att föredraget med John Kristan Dahl var inställt, därför så blev det redigering istället och vi pysslade med andra projekt under tiden vi jagade kontakten med John. Vi fick tag på han och nu bokat upp tid efter 20, så får vi se om vi tar intervjun ikväll eller på plats imorgon.

En liten mini-update och återkopplar imorgon, lär fortsätta redigera, packa och ha det klart tills Bryntesson är tillbaka från handlingen av middag.

Blir det sent ikväll månntro? Givet 😉

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *