Hårdaste passet

dsc_0461-jpg

 

Yes då har även jag lagt Hovfjället bakom mig. Kl 7:30 stack vi, men vi lämnade 7:50 och stakade bortöver mot Hovfjället. Väl där var jag kaxi och tänkte staka, det gick sådär. Kom på att de är 27 km kvar löpning när vi kommer upp och därför lite dumt att môlja på såapass… Aja, så gick över till att antingen staka eller diagonala. Inget mellanting. Så när stakningen gick för tungt bytte jag, o när man närma sig krönet slog jag över till Diagonal.. Gick riktigt bra ändå och jag är nöjd. Vi körde på första 3 och sen slog av på farten för att spara på energi. 36:37 blev tiden och jag är nöjd med min premiär. Härligt 😀 Förtydligande med brallan, nej jag tältar inte.. Jag har dragit upp tightsen under o så blev de som de blev 🙂 Sry..

dsc_0463-jpgVäl uppe på toppen väntade Skrånkan och där blev man glad att se mållinjen. Riktigt disigt men ändå varmt, så var skönt med fukten ändå och skönt lägga sig i Grusen, puh. Bara att trycka i ny energi och byta till fivefinger skorna 🙂 Tack Lisa för driving! Benen småtunga första metrarna, men kom igång snabbt. Leden började fint men gick snabbt över till gôrhôl efter 3km vi tog 2,5 stopp längs vägen och körde på ganska hårt.

dsc_0464-jpg

Typ till hit gick de bra, ca 1.50h och 20km riktigt geggiga kilomter tog vi sista pausen. Bägge hade gegga ner sig och trampat igenom flera ställen och jag föll ner till midjan en gång. Var försiktiga på tävlingen nästa helg!!!! Här är det 7km kvar och då började kroppen säga nej. Knoppen och pulsen/flåset kändes bra men mina knä gav upp och vi var tvungna att sänka tempo.. Fan, men ändå ok i tanke på vad vi gjort än så långt hit och hur geggigt de varit under löpningen… Vi sprang in på 2h och 39 minuter och OM man var lycklig att se Valberget. Med bena halvväggad så är 7km är tungt, riktigt tungt. Pannben 🙂 Tack Arvid för fin tur. Snabbt hem, duscha och iväg för lunch. Då kom tröttheten o heere kastanjer o jistanes va trött man blev.. Men istället för att sätta sig ner satte jag fart till Rango ranger bilen och fixade det sista där istället, nu 19:30 har jag äntligen lagt mig i den älskade hängmattan i vardagsrummet och Bruce fyller rummet med sina lugna ballader. Underbart.

 

Men det ändras snart, 5 min till och sen blir dusch och raggen.

 

Ranger danger

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *