Hälften till 50

received_1399774323414068

  • Dolph Lundgren, LillT-W & Moder

Ja idag är det mer än Måndag för mig. Jag har nu 25 år i livet. Det har varit otroligt spännande på sista tiden samtidigt som det varit väldigt hektiskt. Min stressiga period fortsätter fram till Maj då jag åker till Portugal på lite semester med puls 🙂 Hållit en låg profil idag och tagit ikapp allt ifrån helgen. Jag skall göra lite bokföring nu och ta det allmänt lugnt.

DSC_0238

  • Nya handelsområdet vid Kajsheden

Ett blött och ruskigt Torsby vaknade jag till, relativt tidigt för att komma till liv efter resan igår samt åka till invigningen av nya handelsområdet. Det var långa köer till samtliga butiker och otroligt kul att folk var ivriga att ta en första kik. Jag la varvet inne på allsport för att köpa 2 cyklar till mor & far samt en sväng på jysk för att fixa ett set nya lakan till sängen.

DSC_0239

  • Grattis på dagen mig själv.

Blev även så att jag inte riktigt kunde hålla mig från egen present. Jag köpte en camelback inför sommarträningen, minneskort till nya goPro kameran och favorit frukosten. Lakanet blir premiär ikväll, najs.

Inte så mycket mer att uppdatera dagen med, jag väntar på ett telefonsamtal om eventuellt arbete senare i April och får uppdatera om det mer imorgon.

17862780_1467662143273696_8188844556052450935_n

  • Team SERNEKE foto: Magnus Östh.

En fantastisk rolig och givande säsong kastar vi nu in handduken. Bob, Sara & Kardin har levererat topplaceringar som visar att även vi är utmanare till pallplatser. Kardins 3:e plats på Årefjällsloppet sätter jag stort pris på och varit otroligt kul att kunna va en liten del till teamets framgång. Sara har utmanat länge om en tredjeplats i totalen men tyvärr fick vika ner sig för sjukdom. Hon lämnar dock en fantastisk säsong bakom sig och skall vara väldigt nöjd. Rasmus har tagit nya personliga rekord för placeringar och visat på nya nivåer av hans kapacitet. Tyvärr även där satte sjukdom stora käppar i hjulet och är fortfarande inte helt frisk.

Nya värvningar, utveckling och planering är redan igång i samtal, väldigt minimalt och tyvärr inget jag kan uttala mig om. Nu gäller det mer att uppskatta säsongen som varit och låta den landa lite. Team SERNEKE har iallafall satt ner sin fot i långloppsvärlden och tänker blicka framåt för framtida framgångar.

Vårat avtal går ut nu också, så där kommer det få bli nya förhandlingar och överenskommelser.  Ett unikt samarbete har diskuterats smått och som tidigare nämn, tas den diskussionen om några veckor. Lär få vila lite ifrån säsongen som varit. Personligen så trivdes jag väldigt bra med SERNEKE och Ski Classics, så skall sätta mig ner framöver och kika på möjligheter samt utveckling. Som egen företagare gäller det att få ihop det ekonomiskt samtidigt inte arbeta ihjäl sig. Att kombinera resandet till fantastiska platser och arbete, har varit underbart för mig och väldigt glad för chansen.

Men det gäller att ständigt utveckla samarbetet och verksamheten för att ligga i framkant. Vill optimera min tid mer med konkret plan för hela säsongen och kunna fylla ut dagar hemma med arbete till exempel. Varit svårt nu när man fått va lite standby på flera tävlingar och fortsatt inte riktigt kunna boka in något annat. Men sån är det med en nystartat team och man är med i ”ledningsgruppen” får man testa sig lite fram för att erhålla erfarenheten.


 

Astalavista Bby

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *