Hade jag verkligen tid med det här?

DSC_0321

Ja som ni ser så var jag upp till Malung inatt… Jag hade planerat lite pyssel, jobb och träning men istället kom 2 polare förbi och ville ha skjuts till Malung för Dansbandsveckan. Tjatet gav sig aldrig, snäll som man är så ställde jag upp och gav upp mina planer. Hela kalaset slutade med att jag gick i säng när solen gick upp här.. F’n Jaja, de va kul att se Dansbandsveckan för första gången, sicket folkslag dansare är alltså, WOW.. Imponerande och fascinerande att stå kika på dom, men visst drog jag någon svängom jag också och kanske inte va lika imponerande dans, men kul iallafall.

Så med dessa ändrade planer, så hamnade jag ännu mer efter i livet, woho 🙂 Det blir att straffträna med att åka hem rullskidor ifrån Stöllet på Måndag, skall dit och bygga Timmerflotte. Så ca 4mil hem blir det och jag ser ändå fram emot det på något vis. Sen blir de lite lugnare med jobb, lite pyssel såklart med grejer på Tisdag bl.a besiktiga pickupen och ha 2 möten. Onsdag blir Serneke jobb och vipps så har jag fullt ös ändå 🙂

Vi ses kanske nästa år Malung!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *