Hackar på!

  • Hämtat ut nya batterigreppet till Nikon D7200.

Morgonen var riktigt stel kropp och unnade mig att ligga kvar. Tröttnade snabbt och hörde av mig till NicoKing om läget. Vi möttes upp och stack till Mekonomen för kaffe och inhandla lite greje. Jag sprang ner och hämtade batterigreppet jag fått i ersättning från det gamla och det verkade funka som de skulle under test. Imorgon kommer det testas fullt ut när Lager 157 Ski Team ska köra ett pass på rullskidbanan och vi ska mötas upp kl 09:00 på stadion. Blir kanon det och först då kan jag uttala mig om det verkligen fungerar 100%..

  • Pionjären från Ärtemark kan även hantera telemarkstilen!

Jora, så efter en mycket fin lunch tillsammans här hos mig med efterföljande rivig kôppenkaff stack vi ut och stakade. Segrull bägge två, halvslitna kroppar och trist väder. Men men, samtalet babblades på och tiden passerade finfint. Bort runt Svenneby i vackra höstfärger och avslutande med att dra ut på tiden i Valberget innan vi nöjde oss. Helt O-K känsla, inte mer.. Men var trevligt 🙂

  • Ju mer färg, desto bättre 🙂

Killen ovan har idag kollat mejlen ca 577 gånger och lika taggad varje gång. Väntar på besked och återkoppling kors o tvärs. Svårt att varva ner och tagga av för lite lugnare period. Eftermiddagen som återstår blir lite käk och dusch, förhoppningsvis får jag även min bil tonad när Oliver & NicoKing ska dona. Lite kontorsarbete ikväll och sedan hyfsat i säng, kanske.

Let’s roll

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *