Grövelsjön Day 2

dsc_0540

Nästan 9 minusgrader välkomna oss på morgonen och vi valde vänta till solen började värma lite.. Kl 10 när tempen visa -6 stack vi ut på cyklarna. Till en början var det lite vandring, men när vi kom upp på fjället var de helt fantastiska leder och utsikten var magisk.  Fin mtb åkning och vi tog sikte mot toppen 1 mil bort.

dsc_0542

Vi parkerade hojjarna efter ca 1,5h teknisk körning och tog vi en paus. Otroligt väder gjorde det nästan tishaväder ute, finaste Oktober dag jag nog varit med om på fjället, knappt någon vind, knäpptyst och värmande sol.

 

dsc_0547

På toppen när kl stod på ca 3h tog vi och testade gelen från +Watt. Riktig kick i kroppen och energin var tillbaka! Stark smak men god, ganska mycket i och kändes overkill att ta under ett träningspass. Men ville pröva! Var iallafall magisk löpning ned från berget, sol, fjäll och utsikten! Wow!

Bloggar från telefon nu så har inte alla bilder, men kraschade ordentligt på vägen hem och har nu ont i skallen. Hehe de var den drömdagen.. Ska meka lite cykel nu, vila och sen iväg på pass 2.

 

Way to fast

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *