Fys före Mys!

  • Sveriges mest rutinerade spetsbrytare.

Efter gårdagens härjande, bestämde jag mig åka ut och rensa tankarna på ett rullskidspass. Siktade på kort, men intensivt för att få in det i schemat. Tog mig två varv innan stavspetsen inte ville vara med längre. Förstår inte vad jag gör? Surt. Men även denna gång var jag fast besluten, så sparkade mig runt eller stakade med en arm och körde mina tänkta varv i Valberget.

Väl hemma togs det en smoothie, fortsatte plocka och sedan satte mig ner vid kontoret. Med några pauser, samtal och hämta tvätt, kunde jag kötta på redigering fram till 03:00. Mitt flow höll i sig och allt kom ihop så jäkla bra, att jag var bara tvungen att fortsätta. Kunde lägga mig riktigt nöjd och sov magiskt bra.

  • Paradise running oyhea oyhea!

Vaknade vid ca 08:00, satte på kaffekokaren, skruvade upp volymen och redigerade fram till 10:00. Korrigerade filmen för O-Ringen med engelska också. Vid 10:30 hade jag tagit en lätt frukost och tog första löparsteget på min runda. Ingen aning hur långt jag sprang, men strax under 2h och även detta pass avslutade jag med att klättra botten till toppen i Valberget. Hade någon enstaka svacka, annars bra tryck och kunde trycka på sista stigningen. Nöjd, varmt, slut på dricka och med ett leende kunde jag sedan löpa hem.

  • Elin Mohlin – Nog en av mina topp tre favoritsekvenser.

Efter en god lunch, satte jag mig igen för redigering av Lager 157 Ski Team filmerna. Kommer ihop riktigt bra, första avsnittet kommer bli kring 12 minuter och trots att Palm försvann från intervjun, så har filmen kommit ihop riktigt bra. Sjukt mycket kvar, men redigerar så mycket jag hinner och sedan skickar ett utkast till chefen. Enklare att diskutera utifrån det visuella materialet och jag kan därefter fortsätta efter hans eventuella åsikter.

Iallafall, det är planen nu. Ikväll åker jag iväg till Karlstad, lite halv hemlig helg framför mig och visst är det väl för underbart med hemlisar. Väldigt stressig och hektisk period bakom mig, så kommer ta en brejk från bloggen imorgon och eventuellt återkoppla tidigast kvällen söndag. Annars summerar jag ihop allt måndag och vi kickar igång veckan rejält!

Carpe helgen ppl!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *