Funky Friday

  • Vad kan paketet innehålla? 😉

Började dagen med att redigera några låtar för Top Cats, ställde in högtalarna för morgondagens batalj och hämtade ut några paket. Sannerligen litet paket för vilken storlek på mäktighet denna lilla farkost ska skapa framöver 😉

  • Hall Of Fame väggen klar 🙂

Men jag hämtade också ut bilderna jag beställde, Crimson kan verkligen det här med snabb leverans och fuskar inte med kvalitén. Så nu är ca 45 bilder uppsatta och jag blev mycket nöjd. Varje bild har en historia och ni alla är välkomna på en rivig kôppenkaff för att höra hur många historier ni vill. Mejlade, pysslade och packade en del för morgondagen. NickoKing kikade in och vi bestämde oss för att lägga ett varv eller 2 på rullskidorna.

  • Six-Ten stavar & Elpex skidor, grym combo!

Med superman-tröjan stack jag ut och mötte upp NicoKing för att köra ett pass. Skrattade gott, snackade hela passet och varven svävade förbi väldigt fort. Kroppen kändes stark men vi var hårda med att hålla ner tempot och få det till ett lugnt pass. Tränat på bra denna vecka och kan känna mig nöjd med att ta lite fri imorgon, får se Söndag..

  • DJI MAVIC PRO gömde sig i paketet 😀

Wow, vad roligt det är att investera i nya prylar och ha egen julafton, tack T-W. Tyvärr hinner jag inte packa upp och testa grejerna, full fart och nu efter duschen måste jag förbereda mer inför Mârtensjoggen. Håller på att digitalisera information och även för utskrift, what-to-saypappret kan man väl kalla det.

Ringsby kommer även hit och sover över, han ska arbeta på Mârten imorgon och vi får se lite hur kvällen utspelar sig. Grannen ska ju ha galej har jag hört, så man kanske tar en kik där och hälsar på grabbarna.

Taggad för morgondagen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *