Funky Friday

 • Screnshoot – från nattens redigering 00:22

Med gårdagens titel på inlägget med ”Mjölig Dag”, menade jag att hela dagen egentligen blir lite hängig, trött och ”vilsen” i tankarna. Tufft intervallpass sätter sina små käppar i hjulet, men det stoppar inte mig. Gårkvällen blev massa pysslande och redigering efter mötet med Bryntesson. Jag körde inpå natten och fick allt klart som begärts av chefen Mr. B. Klockan blev väl strax förbi 02:00 innan jag slocknade och fick en god natts sömn, tills jag vaknade tidigt av pipandet i telefonen… .

Så lika bra att starta dagen, solen skiner och mycket ska göras. Jag började skriva ut alla filmer och skall så fort som möjligt tanka över de för leverans. Dagen till ära, blev lite häng o släng fram och tillbaka, har mycket att planera och fixa innan jag går mot en hektisk vecka framöver. Här är planen:

 • Lördag – Karlstad + publicera stora utmaningen för 2018.
 • Söndag – Tidigt som vargen åka mot Östersund för filmuppdrag.
 • Måndag – Filmuppdrag fortsätter + preliminärt hemfärd kvällen.
 • Tisdag – Oslo event på kvällen och preliminärt dygnetruntöppet-redigering.
 • Onsdag – Avslutning av Oslo projekt + Planering & förberedelser.
 • Torsdag – Speaker på SIRI_4K.

 • Summerar förmiddagen med ett kollage.

Topp vänster – Gjorde klart alla filmer och skickade över. 13st ligger nu i väntan på publicering och kommer dyka upp i huvudsak genom Bryntessons kanaler.

Topp Höger – Jag ska ju vara speaker på löpartävlingen SIRI_4K, men även går jag in som sponsor för prispengar och tillsammans kan vi delge 1000:- till segrarna i H/D-klassen. Kul uppdrag, en del av startavgiften går till välgörenhet och jag vill vara med att bidra till det goda ändamålet.

Ner Vänster- Jag skrev klart inlägget om den stora utmaningen för 2018. Så imorgon kl. 17:00 publiceras inlägget och något jag väldigt mycket sett fram emot att göra offentligt. Håll utkik 🙂

Ner Höger – Hade ett kort telefonmöte med Anders Olsson, diskuterade lite skidor, träningsupplägg och såklart filmidéer framöver. Mer info kommer.

Ja det var förmiddagen det, hade ett sånt bra flow att jag glömde käka och bara intog kaffe. Så här pausade vi lite, vred igång spisen och åt ett ordentligt  ”Kara-kara” mål till brunch.

 • Preppa utrustningen.

Äntligen kan jag plocka fram all utrustning och vinka av ”kontorssäsongenför denna gång. Framöver nu kommer det som sagt bli mycket praktiskt och kontorsdelen blir inte lika omfattande under mina dagar framåt. Många roliga uppdrag framöver, kul att kicka igång säsongen och blicka mot en hektisk period fram till Augusti. Men lite besviken på T-W för han hade slarvat med utrustningen, mycket som var i fel väskor och lite allmänt stökigt. Det får jag ta igen nu och få bakläxa på till nästa gång..

 • Hämtade ut ännu ett paket!

Tog en paus i packningen och sprang några ärenden. Hämtade bl.a ut ett paket från cyberphoto och det innehöll ett objektiv. På bilden står kameran på det ”gamla” objektivet, det nya objektivet är det lilla som sitter på. Så varför byter man till ett mindre? Jo! Det mindre nya objektivitet är först sagt smidigare, det är mycket känsligare för ljus och bättre i mörkare miljöer samt, tar en lite annan sorts bilder. Nog om det, exempelbilder kommer så småningom 🙂

Tog även ett telefonmöte med Lars Ljung, för er som inte vet vem herrn är, så är herrn verksam inom Lager 157 SKI TEAM & Sveriges Olympiska Kommitté. Vi har haft diverse projekt & samarbeten tidigare genom åren och nu diskuterade en ny filmproduktion. Lars skulle återkoppla med ett A4 och vi tar det vidare därifrån, mycket spännande idé och något jag var väldigt intresserad av. Mer info kommer..

 • Leverans från Slow Cow.

Som avslutning här på eftermiddagen kom en leverans med Pär och ett flak Slow Cow. Något grymt uppskattat, kommer hjälpa mig nu under kommande hektiska dagar och hjälpa mig hålla fokus. Generellt dricker jag aldrig energidryck privat, men med mina ibland extrema arbetsförhållanden, har jag inget val.

Nu ska jag rulla ner till päronen och hälsa på syster med dotter. Få lite käk, umgås och sedan tillbaka hit för de sista förberedelserna.

Imorgon lördag publiceras de stora uppdraget och jag återkopplar så snabbt när tillfälle gas!

You’re welcome weekend!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *