Fullt ös hemma

FB_IMG_1495807210928

Helene passerar i Järnvägsgatan och givetvis var jag på plats och fotade. Gick upp ganska tidigt och tog tag i lite företagssaker, åt en sen frukost och gick ut o fotade i det vackra vädret. Mer bilder finns på FB.

Efter fotosession så bjöd jag min käre vän Adam och chaufför på mat, åkte upp till farmor och sedan mot sköna gröna Bjälverud. Fick sen inkallning på att de behövde fler spelare, eftersom jag är skriven där och man får väl inte svika laget. Blev väl ca 45min spel och blandat kvalité från min sida, men det vart kul trots förlust och fin kväll ändå 🙂

DSC_0597

Direkt efter matchen så begav vi oss mot Högsäter och dax för brännbollsturnering. Framme kring midnatt och snabb genomgång på taktiken för morgondagen. Gick upp tidigt och började tagga till under frukost.

Brännboll har jag spelat 1 gång senaste året, det var just på denna turnering 2016 och när man va ung 🙂

Solen gassade hela dagen och de var underbar stämning, spelet gick sådär men vi tog oss vidare från gruppen som segrare.

received_10155153078900446

Teamet samlat efter ha blivit utslagna, vi åkte ut mot ett lag som fuska och de va jäkligt tråkigt på de viset. Laget vi mötte skippade låta tjejerna slå och gick på killarnas långa slag i slutet. Vi spelade jämnt och hade hellre åkt ut med 6 poäng ärligt, än 4 poäng med fusk som nu.

Men men domaren gjorde inget åt det och vi har trotsallt haft en fantastisk härlig dag. Otroligt varmt och rolig tävling 🙂

Nu har vi laddat om med mat och ska hoppa in i duschen. Ikväll blir det lokala coverbandet och härligt fest borta vid planerna, kan de bli någon bugg tro?

Nu kör vi!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *