Fruktansvärt / Underbart

IMG_20160206_101801
Seefeld in Tirol, säger bara wow. Sitter just nu i t-shirt och shorts, solen värmer och har fantastisk utsikt ifrån balkongen! Spejjar ut över slalombacken och bergen bortanför, inte nära till kallt och har de riktigt jäkla skönt! På förmiddagen gick vi ut och testade lite skidor, jag drog och såg mig omkring stakande i väntan på att vi skulle lägga varvet.

IMAG0425
Banan öppnar mycket fint med härliga partier och vyer, inga väldiga uppförsbackar och skapligt fina stakpartier emellanåt. Man vänder sedan tillbaka till stadion, väl där vänder man utåt igen och DÄR, där börjar stigningen så utta h****vete. Långdragen stigning en längre stund, kommer några små utförskörningar men ungefär 50 min uppförs är det som väntar efter stadion. Kuperat tillbaka på ”hemvägen”, med spännande partier med hög fart och skarpa kurvor. Även Partier där det inte fanns någon snö, så visst lider även Österrike av snöbristen.

IMAG0433

Såhär ser de ut på nervägen, som ni ser är det skapligt brant och mycket smalt. Längst ner kan ni spana Kim och där svänger det hårnålskurva. Så det här kommer bli riktigt spännande. Med de andras åkare överensstämmelse, även andra team är det här en riktigt brutal bana att staka. Helt brutal bana atta åka överhuvud taget 3 varv.. Helsike asso.. Det här blir nog den tuffaste i Visma Ski Classics och Vasaloppet kan slänga sig i sjön helt enkelt i tuffhet..

IMAG0420

Här går starten imorgon, fint belägen med bergen i bakgrunden och ståtlig kyrka vid sidan. Väderprognosen ser dock ut att vara mer emot de varma och regn/snö hållet än dagens monsterväder. Helt sjukt, visar 9+ ute och jag känner mig solbränd redan..

IMAG0428

En svettig selfie i de 7+ grader och brutalbana att staka bjuder jag på!

Så nu blir det lite vila emellan, skall snart gå ut på byn och handla lite saker inför imorgon. Skall även sen ut igen och dra något varv kring stadion, kände mig helt okey förut men med fruktansvärt dåliga skidor, jag vallade för minus men blev snabbare +grader än jag trodde, gav det mig hemskt glid och riktigt sur stakskida. Men men bra träning och får helt enkelt se de positiva!

IMAG0436

Så sitter jag nu i skrivande stund. Crazy kontor alltså 🙂 Har det bra med andra ord!

Vi hörs

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *