Frösö tornet

DSC_0856

  • Är man sliten så tränar man 🙂

Vaknade tidigt med ett leende på läpparna och steg upp 07:40. Jag har beställt något jag tvekat lite på, men nu bestämt mig och fullfört processen. Jag skall inte hissa flaggan ännu och presentera vad jag beställt, men kommer garanterat uppdatera när det kommer. För saken är att jag inte vet om det hinner komma innan helgen, man vet ju aldrig med postnord

Iallafall, efter lite fix här hemma så bestämde jag och Bryntesson oss för att träna. Typiskt nog var Robin sugen på intervaller upp för Frösöbacken och det var kanske inte riktigt i min gameplan. MEN, jag var ju sugen på Frösöbacken och var väl lika bra att kicka igång denna träningsvecka med ett tufft intervallpass direkt.

DSC_0857

  • Påvägen ner möttes man av vackra vyer som betalning.

Så vi stakade oss till backen, Robin körde skate och jag högg asfalt. Första intervallen började långt bort och blev 25 minuter. Riktigt tuff start men man väcker kroppen ordentligt. Kändes bra efter ett tag faktiskt, jag är ju segstartat och kom igång bra så småningom. 1 lång intervall och 3 kortare körde jag. De 3 kortare var grymt bra tryck och imponerad själv av farten upp. Highfive. Stakade ungefär 50/50 och kände mig fortsatt pigg. Robin som körde några längre intervaller hade 1 kvar när jag var klar. Så hänkade på honom för att utmana honom lite.

Han startade lite längre bort och gav mig försprång. Nu jäklar skulle jag sätta han på plats. Tryckte på fint höll en bra fart och riktigt kul att ”tävla” lite. Man triggar ju varandra och jag vände mig om flera gånger för att ha koll på han. När det var 30 meter kvar drog han förbi och tog hem ” Mini-Sockertoppstävlingen” över mållinjen. Robins intervall trots längre sträcka än tidigare, var nu 1 minut snabbare än tidigare och vi fick båda en rejäl intervall in på kontot. Totalt en bit över 2h blev det, vet ej exakt då Robins klocka dog.

Hemvägen fick agera nedvarvning och vi körde lugnt hemåt. Väl hemma en välförtjänt lunch som Frida lagat och vi följde upp det med ett möte över 2 kôppenkaff på nästan 2 timmar. Så himla mycket bra planer och idéer, väldigt roligt att diskutera med dessa två och visualiseringarna flög i luften från 3 passionerade hjärtan som vill göra skillnad.

Man blev nu lite seg när man suttit i möte och soffan så lång tid efter ett bra träningspass. Så det lär vi ändra på, vi ska filma lite och och kvällen ser ut som redigering 🙂

Late update is coming

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *