Fredagsmys

  • Norberg 1972, hit ska jag!

Beklagar mitt grammatiskt dåliga och stressade inlägg tidigare, var tvungen o skriva av mig. Kan inte lova direkt att detta inlägg blir bättre, klockan är trots allt 00:22 och jag är inte klar än.

Iallafall, efter ha publicerat inlägget som var innan, ringde jag min kontakt Kent och skulle kolla läget. Tydligen har jag fått fel information och ska inte till Örebro, utan till NORBERG! Jaha tänkte jag, var fasiken ligger det. Kollade snabbt upp på kartan och såg att helgen kommer spenderas i Västmanland. Spännande, aldrig varit där och alltid första gången för något. Vi gick igenom planen lite, vädret ser kanon ut och kommer bli en grym helg rent arbetsmässigt, men också påfrestande. Precis som det ska va. De har stora planer, vi ska täcka så mycket vi bara hinner under dessa 2 dagar och samla på oss massor av material. Ska bli till hemsida, flyers, annonser, reklamfilmer och ja, allt.

Så uppdraget var större än jag fått information om och det glädjer mig än mer. Tur jag förberett utrustning och ställde in ytterligare under kvällen/natten idag.

  • Skejtkungen NickoKing ute på hemlig plats 😉

Inte hade jag mycket tid efter samtalet att slösa, skickade iväg 2 fakturor och stack sedan till Mekonomen. Lunchen käkades i farten och kikade på nya delar till bilen. Plockade upp NicoKing och vi bedrog oss västerut för en liten photoshot för SWEARE. Vilket kanonväder och goldenhour” vi bjöds på där borta. Jag hade halvt ställt in drönaren igen efter förmiddagens test och redo att flyga igen. Bilden ovan är dock från Nikon D7200, min käraste medlem i familjen.. Än så länge 😉

  • Verkligen fantastiskt ljus att arbeta i. Foto: Nikon D7200.

  • Stillheten var påtaglig där ute, vi båda fick ännu en favoritplats omkring Torsby.

  • Screenshot från DJI Mavic, färgkorrigering gjord.

Samtliga bilder är korrigerade snabbt i farten endast för bloggen. Bilden ovan här är från drönaren. Fortsatt knixigt att köra den, givetvis är det en vanesak och man får vänja sig genom att samla mer erfarenhet. Jag klickar mig dock runt på alla möjliga inställningar, så borde så småningom finna vad som passar mig bäst. Hade jag inte flugit drönare i 2,5 år hade jag definitivt satt den i ett träd idag eller värsta fall vattnet. Man blir lite nervös så när det är några tusenlappar uppe och flyger.. . Jag har ju kraschat den andra några gånger, så tänkte undvika att göra det med denna och hålla den hel 🙂 Många vackra sekvenser blev det iallafall med DJI Mavic:en och än bättre/grymmare kommer det bli med rätt inställningar efter min körstil/smak.

  • Flög framför NickoKing, Mavic.

  • Färgens skapare & NicoKing.

Oh yes han måste raka sig tänker ni, givetvis är det i min plan, men kommer senare ikväll och inte hunnit än. Plockade ut mina glasögon idag och jag kan stolt presentera min nya stil. ” Color is awesome ” Älskar verkligen färgen, det sticker ut och otroligt härligt ljus genom glasen. Kanske inte världens bästa färgcombo, men vad fasiken gör det, älska färg gott folk 🙂 NickoKing gjorde iallafall ett toppenjobb, mycket tacksam att han ville ställa upp som modell även om han hade tajt tidsplan och lät mig styra honom fram o tillbaka. Tack!

  • Grönt fram, Frost på bågarna.

Dessa glajjer är lite av det ”snabbare” stuket som man nu för tiden kallar denna stil. Tanken med färg är ju helt klar, färg är kul och man blir glad. Frosten står för majoriteten av mitt arbete, längdskidor och vinter. Sen att dom är lite snabbare stil är just för att jag skall kunna vara mer aktiv och mitt arbete är väldigt mycket full fart. Så bara man får vänja sig, tror jag det kommer bli helt jäkla kanon. Glaset är valt speciellt efter smak och grymt nöjd.

  • Verkstad hemma och lite kaffe.

Mjaaa ibland behöver man plocka isär lite för att få exakt efter sin smak. Pillade med Mavicen och stack ut i mörkret för att testa igen. Nu började den röra sig efter min smak och jag närmar mig rätt inställningar. Svårt att avgöra nu när det är beckmörkt dock, men med lite mer flygtimmar, kommer det bli kanon. Bra också att ha 2 drönare, då kan jag stunta lite med den andra och köra än mer vilt än vad jag redan gör 😉

  • Denna eviga packning.

Skönt man börjar få rutin på packande, en väldigt tidskrävande process och mycket viktig del av hela arbetet. Ingenting får glömmas och inget får lämnas åt slumpen. Testar alla sladdar, batterier och dubbelkollar att allt är nedpackat. Nu när 2 nya medlemmar har joinat familjen, så blir det än mer att packa och tänka på. Tyvärr har inte min kameraväska hunnit kommit som jag beställt, så fick bli lite provisorisk lösning på 2 kameror och får funka för helgen. Kameran ska ju ändå inte vara nedpackad, den ska va i handen och skapa episka sekvenser 😀

Nu är klockan 00:44, jag har packat klart allt, skrivit detta och bara duschen kvar. Förberett allt för morgondagen så det ska gå enkelt, åker mellan 08-09 så det är ganska lugnt och blir sovmorgon 😉 Ska bli skönt att åka iväg, även om det är mycket att göra här hemma, så känns det under kontroll och man kan åka iväg i ro.

Nu räcker det med bloggande, vill bara säga att jag är tacksam och glad för att ni vill följa denna resa med T-W Media. Har ungefär 1000+ besökare varje vecka och det är mycket tack vare er jag skriver nu inne på småtimmarna av natten. Helgens inlägg kommer antagligen bli ganska sena, tveksamt jag hinner något i farten och ni får se fram emot morgonläsningen med kaffekoppen 🙂

Here we go again!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *