Fredags feeling

  • Frukost-turen har blivit standard!

Vaknade idag tidigt och uppdaterade telefonen med lite stand-up. Drack någon enstaka klunk av smoothien och sedan stack iväg mot Valberget. Visst, vädret var fantastiskt, men nu börjar det bita rejält på spåren, går tungt och är lortigt. Sen kände jag mig klen idag, men men, så är det ibland och fick kämpa på det jag kunde. Körde ett halv-intervall-pass, jag körde attack på utvalda sträckor och uppförsbackar, gick sådär. Ibland går det tungt, ibland går det bättre, imorgon vila inför intervaller på söndag!

  • Fälgarna börjar ta färg!

Efter en god lunch ute i det fria på balkongen, var det dags för bilfix. Inte riktigt säker, men tror det tog 3,5h och måla det orange på fälgarna. Höll på i en evighet tyckte jag, mycket pillande, hög koncentration och liten felmarginal. Tur att solen sken och termosen var laddad! Resultatet blev bra, la ju på två lager ifjol, så nu var det endast påbättring och förberedelser för nya planer.

Imorgon ska jag nämligen fortsätta måla, allt silver ska bli svart och det är metallic svart jag snackar om. Det är ju lite fuskpysslande, men mycket roligare att pyssla själv än att köpa nytt, så med nytt tålamod laddat för morgondagen, så kommer det bli en riktig förändring. Ser lite kladdigt ut nu, men vänta bara 😉

Jag ska bara först arbeta, för jag måste nästan se Ski Classics-loppet, för det underlättar redigeringen för den kommande summeringsfilmen och kommer gå fortare. Så det är faktiskt arbetstid att ta långfrukost och dricka kaffe i soffan, bättre blir det inte!

Ut och njut av solen folkens, det är fantastiskt väder och livet är underbart utomhus!

Love life, live life!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *