Fredag den trettonde!

  • Tänkte plåta trippmätaren, men blev en selfie istället 🙂

Vädret såg bra ut och siktet togs mot Sysslebäck. Riktigt sliten efter träningen kom jag tyvärr i säng ganska sent. Men väl på väg norrut vaknade man till liv och redo för dagen. Dock när jag körde över berget mot Värnäs, möttes jag av tjock dimma och dis i luften. Surt. Inte bra drönarväder. Så istället valde jag att svänga in på KCY-camping för att se vad Jessica & Björn gjorde. Väl där hade dom precis satt sig för kaffe och det passade perfekt för mig att glida in för en kopp. Stannade kvar där ett tag innan jag på nytt fortsatte min resa i hoppet av att det skulle klarna upp.

  • Nyckelring 3D-printad i trä. Imponerande.

Väl uppe i Sysslebäck var dimman fortsatt tjock efter regnet och såg inte positivt ut. Jag passade på att kika in fabriken hos The Wood region och blev mäkta imponerad av vad de pysslade med. 3D-skrivande användandes utav naturliga material så som trä. Fränt att se processen, fabriken och resultaten på olika prylar de skapat. Mäktigaste var nog kajaken de hade som visningsexemplar, sjukt och förstå att den är utskriven ur en maskin.

Vädret klarnade tyvärr aldrig upp, typiskt. Åkt upp till Sysslebäck helt i onödan, eller inte hel i onödan var det väl. Fick se fabriken och erhöll denna fräna nyckelring. Så jag fick vända hemåt, passade på att göra några jobbsamtal och planera lite saker. Ändå rofyllt med bilkörande och kanske bra för T-W med lite mental vila i bilen..

Svängde in snabbt och bokade in lite klädtryck hos min foileringskille för morgondagen också. Sen fick det bli en stadig lunch och läsa ikapp Vasalöparen ordentligt. Med ny energi i kroppen ska jag nu pyssla lite på datorn, filmer/bilder till Apollo  ska skickas och annat smått & gott.

Sliten idag, så får räcka här 🙂

Smile and wave

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *