Första löpsteget 2018

  • Behövde inte trängas bland andra löpare idag!

Lite ostabil natts sömn, lätt frukost och första löppasset iår, så jag var ganska ödmjuk med formbesked.  Hade kaffe & knäckebröd i kroppen, men under passet kändes det riktigt bra och jag var positiv till varje steg 🙂 Lurarna åkte på, vinden ven och jag tog sikte mot fyrtornet på udden..

  • Windy madness vid fyren. 

Här blåste det rejält, passagen fram dit jag står är frän löpning mellan stenblocken och havets vågor stänker över med vindens kraft. Stod ett tag och iakttog moder jords krafter, innan jag blev för blöt sprang jag vidare och ut på stranden.

  • Löper i barfota skor! 

Underbar löpning längs med stranden till andra sidan, där vandrade jag lite mellan klipporna och njöt av miljön. Att springa på stranden är rätt krävande för höfterna och vaderna,  bra träning med andra ord och avslutade passet med en spurt sista backen. Positiva besked med löpningen som kändes bra och väldigt nöjd efteråt, härlig start på denna vistelse och nu vidare mot frissan.. Lite över 1.30h in o kontot så långt.

  • New haircut dude. 

Frisk känsla runt huvudet efter ha rensat bort de långa håret. Härligt att va fräsch och kort igen, kommer inte bli lika svettigt på rullskidor och en lättskött frilla. Stiligt!
Frisörskan va imponerad av mitt enormt platta hår och otroliga tjocklek. Jag var iallafall grymt nöjd efteråt.

  • Matpaus i Albufeira!

Fyllde på matdepåerna, köpte nya löparskor på Nike store och några ärenden bland butikerna. En hel våning med restauranger hade de, säkert kring 30st med olika teman och genrer, himmelriket helt enkelt 😉

  • Premiär på rullskidor 2018.

Hemma igen på sena eftermiddagen och var sugen för rullskidor. Bytte om snabbt och gav mig i väg mot Portimao. Gammal räv vet bäst, trodde jag och åkte fel där borta i Portimao. Turen blev alltså längre än planerat och tog istället det dubbla emot vad jag planerat på 45min. Kändes vilket som bra, stakade mestadels, 3:or i rullmotstånd och hemskt långa stavar. Javäl, skare va så skare va.

2 avslutande saker:

Tråkiga: Detta inlägg blev försenat pga datakrångel, jag orkade lösa det, men lägger mig med ovetskapen om felet. Jag har ingen aning, så hoppas de var en engångsgrej och aldrig kommer tillbaka. Skrämmande då jag ska arbeta med Ski Classics & Vasaloppet i helgen från Portugal..

Positiva: Jag har bokat in ett stort jobb sommaren 2018. Dock kommer jag hålla tyst iallafall 1v till och måste ske lite planering från min sida. Men ett riktigt härligt besked innan avfärden hit till Portugal och något jag verkligen ser fram emot! Stay tuned.

Tydligen typ regnperiod här nu, gör inte så mycket och trivs som det är. Imorgon verkar solen komma och vi ska planera dagen nu innan vi knyter till kojs.

Grusiga ögon, godnatt 🙂

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *