Formbesked!

  • Brynte isntruerar

Ja var ska vi börja. Sent igår fick jag ännu ett samtal från Mr. Bryntesson och fick faktiskt en liten shock. Från att gå till tiredmode X2000, till skarpt läge på två blink. Idéerna sprutade, tankarna flög och vi diskuterade något riktigt fränt faktiskt. En pojkdröm och jag högg direkt. Tyvärr inget officiellt ännu, så lär hålla lite hysch hysch om det tills vidare och återkopplar när det är officiellt.

Även så har jag nämnt ett stort uppdrag som ligger och pyr, men tyvärr inte ännu publicerat något. Beklagar, men det har inte presenterats vad exakt kunden beställer och därför kan jag inte publicera riktigt ännu. Men hoppas, hoppas, inom en snar framtid.

  • It’s never to dark, to look cool.

Morgonen sov jag ut på, steg upp till soffan och då ringde Bob Impola. Jag guida han genom deklaration på firman, vi diskuterade Vasaloppet och säsongen som varit. Kul att höra hans personliga åsikter om det mentala spelet vi arbetat med i två år. Hur det har fungerat, hjälpt han på Vasaloppet och att han vill jobba vidare på det! Mäktigt!

Iallafall, jag lär ut och träna jag också. Träningsverket hade kommit på posten under Onsdagen och jag var sliten. Känts bra senaste dagar, men idag var man tung och en ryggsäck av stress satt på. Tog cykeln på en runda iallafall, styrde upp till 60°Nord och där körde lite tunga lyft + spänst. Inte mycket till världen, men sökte endorfiner och goa känslan sen när man sitter vid kontoret.. Så ja, idag hade jag inte vunnit Vasaloppet om det gick av stapeln. Men bara att ta nya tag, snart rullskidor och hoppas de får bort grusen på vägarna snart 😀

 

  • Visma Ski Classics season VIII

Årssummeringen är klar och publicerad. Gör det ordentligt, koppla in tvn, se stor bild, sätt i hörlurar eller baslådan, luta er tillbaka och njut av säsongen som varit. Mäktig låt och tunga bilder, så med systemet hemma har jag fått gåshud flera gånger och väldigt nöjd med resultatet. Ski Classics ledningen har varit väldigt nöjda med vårt samarbete och denna film. Vi skall nu summera säsongen, göra upp ekonomiskt och sedan boka in ett utvecklingsmöte för nästa säsong. Spännande!

Ellers i eftermiddag har jag tankat upp termosen, ska skapa prischeckar, logotyper och annat grafiskt för ”Från Botten Till Sockertoppen” så det blir lite pillande.

Njut helgen folkens!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *