Fin & lugn helg.

  • NicoKing visar styrka i bålen.

En liten bloggpaus som varit välförtjänt efter hektisk period. Helgen har spenderats med goda vänner, träning och massa skidåkning på tv. Lördag var först träning tidig på morgonen, för att sedan mötas upp hos Oliver för att äta och se längdskidor tillsammans. Eftermiddagen/kvällen drog vi snabbt till Arvika för där köpa en vinterbil till NicoKing. Film för egen del och somnade tidigt, härligt.

  • Vandring med Björklund.

Idag söndag hade jag storkok i köket, såg damernas tävling hemma med lite kaffe och soffhäng. Fick ett spännande samtal om att jag blivit stipendiat och förfrågan om jag kunde ta emot priset kommande helg. Riktigt kul att uppmärksammas och speciellt från konst-temat här i regionen. Kulturmässigt så går ju film in i det genren, iallafall, vi får se om jag är hemma kommande helg då det ev. kan krocka med jobb i Östersund. Cyklade så småningom upp till NicoKing där vi drog någon kopp till och såg herrarnas tävling. Hängde där ett tag och hade det trevligt med grabbarna. Efteråt var det 60 min promenad med Björklund och skönt snacka ur sig lite med en god vän.

Kvällen blev lite panikartad, då jag fick slänga mig iväg till Hagfors där vi köpte vinterbil. En Volvo såklart, en fin 740 som var i bra skick och tanken med att hamna på isen i vinter. Brorsan, farsan och jag behöver ju något att leka med. Så nu har jag en extra pärla utanför och något att pyssla med kommande vecka.

Veckan blir mycket strukturering, kolla över inköp och lite leveranser av film. Ska försöka träna lite och vara mer aktiv på bloggen. Dock så ser jag inte riktigt någon anledning att blogga om inget väsentligt har hänt, eller så ser jag till o fylla dagarna med massa spännande och har nått o skriva om 😉

Vi får se, time tells och veckan blir hyfsat lugn som den ser ut nu.

Tack alla inblandade för helgen! Top knotch!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *