Facebook-Sida

  • Ny omslagsbild och skapat en Facebook-sida!

https://www.facebook.com/TomWilliamMedia

Välkommen att trycka in på min nya Facebook-Sida här ovanför!

Efter ha hjälpt farsan snabbt på eftermiddagen, återgick arbetet till att mixa och trixa med FB-Sidan. Tusentals bilder gicks igenom, redigerades och gjordes i ordning för lansering. Egentligen var väl tanken att lansera imorgon, men orkade inte riktigt hålla fingrarna i styr och jag blev så taggad att valet var fallet. Sen hade några hört av sig med frågan ” Vad är det för något jag blir taggad i, men inte kan se? Tanken var att samtliga taggningar & omnämningar skulle bli synliga när väl sidan var publicerad, men så var tyvärr inte fallet och då var de lika bra att köra.

Ta en kik iallfall, sätt på kaffemaskin och luta dig tillbaka. För jag har laddat upp några filmer, 241 bilder och massor utav dom aldrig visade tidigare. Givetvis kommer jag fortsatt uppdatera bloggen löpande och prioritera som vanligt. Men mycket av mitt material kommer också hamna på FB-Sidan så var säker på gardering och följ bägge om du inte vill missa något 😉

  • Trixie ifrån Peakpoints hundspann i Sälen.

För några år sedan arbetade jag på Peakpoints i Sälen, när jag gick igenom gamla bilder på hårddisken fann jag mappen med massor av bilder från hundarna. Så himla mysiga och ser fram emot att snart träffa dom igen, måste bara boka in ett date när jag är tillbaka från Grekland.

Tyvärr blev mötet med Mr. J inställt idag, kristmöte på annan plan som tidigare nämnt, satte stopp för vårt samtal. Vi kanske hörs innan avfärd, ellers så tar vi det när jag är tillbaka från Grekland. Mer info kommer.

Imorgon lämnar jag Torsby 8:30 med min kära assistens Björklund och åker mot Klarälvsloppet. Vi följer det till målgång och tillbaka på eftermiddagen, publicerar bilder på FB-Sidan och så småningom här så fort jag hinner. Måste ju även packa och ta mig till Falun imorgon, skönt att komma iväg hyfsat tidigt på kvällen och kunna samtala lite planer. Men eftersom ingen packning är gjord redan, så ska jag vara ödmjuk med min ankomst 😀

Lite pyssel nu, imorgon kör vi igen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *