Episk film

DSC_0303

  • Hermit the monster killer

Mja, med episk menar jag helt unik i sitt slag. Var igår och kikade in på stjärnan för att se den värmländska skräcksplatter filmen. Hade direkt inga förväntningar, var bara nyfiken över de värmländsk talande skådespelarna och hur de fått ihop det till en skräckfilm. När jag sett klart filmen, var jag ganska ordlös. Adam var med också, har nog aldrig sett en så speciell film. Stundtals var den så sjukt kass, till att gå över till överraskande snyggt filmat till helt skruvad vulgär humor. Man visste aldrig riktigt vad man skulle få i nästa scen helt enkelt 😀 Inga topp betyg direkt, men jag själv blev väldigt, väldigt sugen på att göra själv en lång film om något projekt. Jag saknar ju High & Low lite, sen har jag en annan programidé i skallen och den är väl i liknande storlek. Det som skiljer åt, är väl att T-W Media skulle ligga bakom 100% produktion, film & manus. Way to big att skriva något om det redan nu dock, så jag får utforska min fantasi lite och planera ytterligare.

Fick även besked idag att tyvärr inte fått jobbet som krävde flyga ut i Europa  under 2 tillfällen Juni/Juli. Pütsep som varit min kollega länge var det som vad om hjälp för Ö till Ö. Men motiveringen var inte pga för dyr eller kunskap. Utan att frivilliga från skolan i Malmö ville ställa upp och han kan då bygga nätverk lokalt. Han driver ju produktionsbolag i Malmö och inte bara hans beslut. Även om han ville ha med mig, så förstår jag tankebanorna.

Så istället skall jag kontakta en annan kille idag om ett jobb som skulle krockat. Blir att ringa han i eftermiddag och kan uppdatera imorgon om läget 😉

DSC_0308

  • Gårdagens arbetsbord

Efter filmen så var det tillbaka till arbetsbänken. Många projekt igång just nu, många post it lappar att hålla reda på och jag tycker arbetsflödet flyter på vackert som vågen. Arbetar mot flera personer och på 2 datorer, verkar som allt har tajta deadlines just nu och bara rätta sig in i ledet 🙂 Man arbetar väl bäst under press? Nejrå, det är ganska lugnt, jag är snabb och det går smidigt.

Skall skriva ut lite saker nu tänkte jag, ta ett träningspass på cykeln och sedan besöka farmor innan telefonmöte i eftermiddag. Bra dag 🙂

Round and round it goes

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *