En vanlig Torsdag

  • Pimpad glidecam – Matchar bilen 🙂

Vaknade av lille Jack 2 månader skrek och därför startades dagen extra tidigt. Robin gav sig ut med Teodor och jag tackade nej. Vädret var vidrigt med regn/kyla och hade lite saker jag behövde göra. Frida klippte mig, 4mm på sidorna, fixade hårddiskarna, rensade datorn, skickade en faktura och pysslade generellt med företaget. När Bryntesson kom hem igen, så drog vi till lunchen med Teodor och hängde där en längre stund, skönt.

  • Flätan med hårkaos.

Jag hade som plan att på eftermiddagen ge mig ut istället vid solen och därför fick bli själv på passet. Strid från landslaget som gör schema till Bryntesson har även jag följt och därför fick det bli intervaller. I ett soligt, varmt och nästan vindstilla Östersund gick passet in på top 10 listan för rullskidor. Även om mina Swenor-rullisar håller på att ge upp och bedrövligt sega, så kändes kroppen bra och jag varierade intervallerna med allt från 1 min till längre 10 minutare. Kul med folk längs hela banan man kan tävla med och disco i lurarna gjorde verkligen inte saken sämre 😀

  • Det ska va färg och det ska va mycket!

Tyvärr så blev det ingen leverans för mig med Sockertoppen IF och får därför åka runt i den tidigare vinterkollektionen. Ambassadör för SWEARE i den fina blåa tishan var riktigt go att åka i under intervallerna. Blir nog att kasera rullskidorna efter denna vecka, bindning + hjul är slut och som tur är har det löst sig. Elpex genom Rossö Sport sponsrar med ett par tillsammans med Bryntesson. Så de levereras på lördag raceskidan och därför gör jag mitt sista pass imorgon med Nicoking på dessa skidor.

  • Årets suck från ZOIE 😀

Dagen har gått i ett, fick en svacka mitt på dagen och tror jag behöver träna för att hålla mig pigg. Med det klart för dagen, så har jag nu mat i magen och redo för lite jobb. Inte hunnit blogga förrns nu och lär avsluta här. Reklamfilmen för BLIZ kommer bli i 2 versioner, en seriösare kort och en parodi längre. Lansering blir i den ordningen och inga datum satta ännu. Parodiversionen vet vi dock att den kommer dröja för andra filmers lanseringar mellanåt.

Back to edit!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *