En morgon med Helena Ekholm.

  • Intervju med Helena Ekholm, en screenshot från 4K kvalité.

Kanske några utav er gissade rätt, ingen än mindre än Helena Ekholm fann sin plats framför kameran och började denna session med en intervju. Hennes meritlista är otroligt tung och imponerande, efter en tids tystnad från sporten är hon nu tillbaka och form av personlig tränare. Vi mötte upp Helena 8:30 vid gymmet och satte upp studion för en intervju.

Hon fick berätta om sina meriter, vad hon gör nu och vad hon fokuserar på vid sina coachningar. Sen var det dags att fixa några film sekvenser när hon tränade.

  • Utfallssteg, 3 separata ljuskällor.

  • Rodd tror jag denna övning heter.

Tycker man kan se på vissa idrottskvinnor & män den speciella fokusen. Något i ögonen är unikt och det syns att de har ett mål de siktar på. Vid vissa övningar kunde man verkligen se att den gamla andan finns kvar hos Helena, sen att hon utstrålar mycket glädje och härlig energi gav fina bilder.

  • Armhävningar, du måste göra minst 100 😉 ” – Brynte

  • Sluttvisten med inbjudan till att hänga med.

Vi hade konceptet klart, arbetade effektivt och kunde lämna lokalen efter ca 1,5h. Med bra material i box, tog vi en kopp kaffe och diskuterade planer hemma hos Brynte. Efter en stunds brainstorming med mycket goda idéer, tog vi oss mot ett möte med bl.a Jerry Ahrlin. Vi diskuterade lite projekt som var fram i tiden och kollade över möjligheter för ett samarbete där. Återkopplar om det.

  • Stolt grabb som orkade bära upp allt detta på endast 2 vändor 😀

Jag och Brynte spelade in en snabb röstinspelning till filmen för Helena, summerade upp denna vecka i några ord och sedan vinkade adjö. T-W Media skulle nu vända hemåt och ta sikte mot Värmland igen. Resan hem gick faktiskt över förväntan bra, träffade på 2 rådjur på vägen men annars flöt på bra. Hemma strax efter 22, gjorde inte så mycket mer än att bära upp allt och sedan däcka i sängen. Välförtjänt.

Dagen idag onsdag har varit lugn, tvättat, packat upp allt och sorterat. Redigerat lite på filmerna för SSSF och sett över material generellt. Ikväll kommer Adam över och vi ska se dokumentären för dopingskandalen i Ryssland, intressant!

Återkopplar så fort jag kan, hektiska dagar och mycket att sortera samt leverera.

Sweeeeeet home!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *