En liten mega-update

DSC_0094

 • Morgonstunden kl 07

Vaknade upp av att solens varma strålar tog sig igenom fönstret, trodde först klockan skulle vara 11 efter en jobbig tid med flytten.. Icke, 07:00. Perfekt tänkte jag, gick upp på stegen och monterade upp lampan, fixade tvätten och stack sen till den gamla lägenheten för att städa ur. Nu är det över och detta blir mitt sista blogginlägg om flytten, nu ska vi fokusera på media och T-W Medias framtida planer 🙂 Tänkte dock avsluta med: Hela flytten har jag gått efter tankesättet ” Jag bryter hellre mina armar, än går en extra gång ” Helsicke vad jag har burit, kan jag få med en väska till? Tänderna funkar dom till lampan? Puh, typisk manlig dum/envishet.

DSC_0097

 • Ossy älskar snön 🙂

Med detta fantastiska väder idag, var jag bara tvungen ut och fånga dagen. Tog med mig korven och begav mig mot Valberget. Otroligt skönt, kunde gå i långärmad funktionsunderställ och tights. Magiskt!

DSC_0105

 • Lite mys uppe på toppen

Skön musik i öronen, trevligt sällskap och utsikten från toppen. Kan inte klaga på det 🙂

DSC_0114

 • The office

Fått en arbetsbänk nu och fått upp mina prylar. Satte bordet ganska högt så jag blir rakryggad och bättre arbetsposition. Då finns även möjligheten att stå upp, känns skönt att kunna variera sig och ha en bra arbetsplats. Kommer ju bli X antal timmar här framöver 🙂

_DSC1588

 • Erik Melin Söderström

En uppdatering som utlovat med SERNEKE. Först och främst, Erik har efter eget och chefens egna beslut brutit sitt kontrakt med SERNEKE. Ett gemensamt beslut på interna händelser och situation just nu, vi skiljs åt och önskar Erik lycka till i framtida skidtävlingar.

Snackat med Martin om kommande tävlingar, kommer bli med på Årefjäll & Leevi avslutningen. Levi kan eventuellt krocka med Fjälltoppsloppet där jag väntar på svar på offert och kan då eventuellt hamna i Bruksvallarna. Inget klart ännu. Nästkommande säsong har redan påbörjats med planering och 1 nytt samarbete har redan gått i lås. Min avtalade tid med SERNEKE är endast säsongen 16/17 och vi får utvärdera efter säsongen var som sker. Jag håller det öppet tills vidare.

DSC_0115

 • Sänghalmen 🙂

Ja min favorittavla har kommit upp på väggen inne vid sängen och här kommer många tankat/drömmar spira medans jag försvinner in i oändligheten. Har massor av idéer och tankar om framtiden, har extremt öppen schema framöver när säsongen är öppen. Bokat in 1 jobb än så länge bara i sommar, men jag är stenlugn och måste bara fundera ut vilken av mina idéer/drömmar jag vill satsa på. Kommer inte gå in halvhjärtat på flera, utan välja en och hålla mig till den.

Samtidigt är jag väldigt taggad på föredraget för eleverna på Stjerneskolan under April. Funderar på att göra en flik här om olika föredrag och ta tag i den saken också!? Jag gillar det och har ju massor med historier 🙂

 • Badtunnebygget som tog 50h arbete för 1h badning ute på Fulufjäll på nyårsafton och jag blev lappsjuk under bygget.
 • Starta eget företag och insperation. Som är temat på Stjerneskolan
 • Hur man kan stå i klänning, på en högtalare, hos Sturecompagniet en fullsmäckad kväll och kunna fakturera för det.
 • Min höftopperation vid 13 års ålder som förändra livet.
 • Resan med Ossy och lyckas med att få upp minsta hunden på Kebnekaisestopp

Ja det är några av mina tankar om föredrag som jag kom på nu. Kommer skaffa mig några olika teman och just nu bara en brainstorm. Skall passa på att snacka med TUAB efter föredraget på Stjerneskolan, då det är dom som är beställare av arbetet. Vi kan nog bolla fram något bra.

Något jag är också sugen på, är just resandet och äventyret. Sist jag kände mig levande var ju när jag, Bob & Kardin besteg korset vid Marcialonga. Ramlar jag, så dör jag eller skadar mig rejält. Men att lyckas med det, kicken när man kommer ner igen, blickar uppåt och kan tänka ” Där var jag nyss ” Den är magisk. Går inte att förklara i text, man måste uppleva det eller boka in ett föredrag 😉

 

Iallafall, tankarna är många och nu har jag tid att fundera. Blir lite pill med småarbeten nu, är hemma till nästa helg och har mycket tid att fundera!

Det här kommer bli bra! 🙂

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *