En dag i bilens tecken.

  • Solglasögontema för dagen.

Shit as, när jag vaknade idag var jag helt färdig. Måste ha vaknat mitt i djupsömn eller i en mardröm. Var heeeelt jäkla slut, visste inte vad jag hette och världen var upp o ner. Så låg kvar en längre tid och anpassade mig till denna värld och en ny vecka. Dagen var ganska öppen, så jag började lugn och stilla. Men så småningom kom jag igång och satte fart på denna dag.

Så satte mig vid datorn för att kolla igenom lite material, mejla lite för företaget och se över en plan för dagen. Stack upp till Mekonomen och fixade lite delar till bilen, o när man ändå var igång så …

  • Arbetskraft genom brorsan.

Drog till ner Far & Mor för att tvätta bilen, tänkte städa den inuti också när man ändå var igång. Brorsan var snäll att hjälpa till och vi passade på att tvätta moppen för han.  Planen var utvändig tvätt och tvätta/dammsuga interiören på bettan. Det barkade snart loss.

  • Det är roligare tillsammans.

Björklund kikade förbi, i ungefär samma vända kom Far hem och så småningom var alla arbetandes på bilen. Precis som det ska vara 😀 Det blev både rubbing och vaxning av lacken, jag polerade upp kromet och nu helt plötsligt fick hela bilen en uppsminkning. Lite drygt och tog mer tid än vad jag först planerat, men otroligt skönt att ha det gjort och mycket, mycket tack till Far, Bror & Adam som hjälpte till. Efter ha lagt ett raggarvarv med skinande ren bil, stack jag och handlade. Strax efter hemkomst dök grannen Oliver upp och drack en kôppenkaff. Härligt runda av dagen med en kopp och nu är jag online för lite arbete igen.

En lugn dag med skön känsla att få ordning på bilen. Nu ska jag redigera lite smått, innan jag ska förbereda lite för Team Jobzone imorgon och försöka själv att få ett träningspass på eftermiddagen.

Workday starts now!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *