Eftermiddag och status

DSC_0215

  • Alpinbacken bredvid målgången.

Vi knatade ut på en liten promenad efter lite vila och möttes av full gas i backen. Det var nämligen backrace med skoter och lappländarna hade rejält trimmade skotrar. Det finns otroligt många skotrar här redan, de har en egen infrastruktur här i byn och idag var det tävling.

 

Kort klipp från ett race. Starten går efter 20 sekunder.

 

DSC_0218

  • Sjukaste skotern jag sett.

Extremt låg och grymt jäkla tryck upp för backen. Ingen aning vilken hastighet de skulle hinna komma upp i, men de har hundratals med hästkrafter och ett j*vla driv uppöver. Ganska mäktigt att kika på 🙂

 

Status:

Bob är efter sjukdom tillbaka i så bra form han kunnat skapa. Han valde stå över tidigare helg och fokusera på träningen. Bob har kommit tillbaka fint och känner sig slagkraftig. Hur kroppen kommer svara, vet vi inte riktigt, men han är taggad på att göra en rejält grym avslutning på Ski Classics. Jag tror det blir ett stabilt lopp och framskjuten placering, riktigt hoppfull 🙂

Kardin gjorde ett kanonlopp under Årefjäll och ett litet bakslag helgen efter. Han har legat lite halvlågt under veckan och tränat kontrollerat. Riktigt taggad även han på att göra en fin avslutning och vi vet att han sitter på en grym kapacitet. 3 tuffa backar som utmanar och vi har gjort vår rekning. Vi går just nu igenom langningen och det sista inför morgondagen.

Jag kommer langa på 3 ställen, 2 via bil och sedan 1 gång via skidåkning. Den mest stressfulla langningen kommer bli via skidor 🙂 Såklart. Sedan väntar en after-ski och bankett. En vacker avslutning på en lång säsong. När jag uppdaterar nästa gång, får vi se. Beror helt på dagens gång imorgon, kan inte lova någonting men kommer givetvis uppdatera om loppet/bankett när jag hinner!

So long.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *