Det rullar på

  • Laddar batterierna!

Varit i Åre i helgen, vackra bydalen med de höga bergen. Väldigt fint där när väl vädret bjuder upp och något vi fick bägge delar utav. Ena dagen fint som attan, den andra klass 2 varning i vind. De kan vända fort. Men huvudsakligen kunde vi ladda om batterier, en helg var värdefullt även om man kanske skulle behövt två veckor 😉

  • Copperhill Mountain Lodge

Fantastiskt fint boende, vardagslyx och väl värt om jag jag får säga det själv. En eftermiddag på spat, god middag och djup natts sömn. Grym frukost på det och lugn dag därefter. Var soligt i Östersund på eftermiddagen, så blev en lugn promenad med avrundning middag. Kommer inte ihåg sist jag hade en sån lugn helg, wow. Något jag verkligen behövde, lite svårstartat idag måndag dock, men ack så härligt att ha i bagaget!

  • Humöret får tummen upp iallafall.

Stormen som drog in över Jämtland lämnade extremt mycket skräp och skit i spåren. Fy, riktigt trist att åka så sett och man fick inte mycket gratis. Undrar hur skidorna mådde?! Iallafall, det var skönt med 1h morgonrunda, lyssna på musik och tänka lite. Med det gjort tog jag tidig lunch och sedan plockat ordning i min lilla lya nere på stan. Det tar tid alltså, hugaligen. En snabb vända till butiken också för lite lampor och diverse hann jag med innan jag nu satte mig på kontoret. Ska inte jobba med WE & SPORTS dock, utan har lite saker på T-W MEDIA som ska ordnas, bokföring och generellt kontorsarbete.

Veckan som sådan bjuder på jobb här, träning och stundande Vasaloppet. Tiden går och det är redan dags. Kommer åka ner tidigt fredag som det ser ut, lite oklart om jag åker till Mora el Sälen först. Ska kanske samåka med Kardin och vi får stämma av närmare.

Ha en fin start på veckan!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *