Det é ju en dag inatt og

  • Nästan lika varmt som Grekland.

Ett återhämtningspass fick det bli på eftermiddagen när vädret bjöd upp till dans och lockelsen blev för stor. Härlig temperatur ute och kände att kroppen skulle må bra utav en lågintensiv runda på Valberget. Försökte verkligen hålla nere tempot, spelade en lugn lista i lurarna och åkte runt för att njuta. Någon kort impuls blev det och tränade på mina ”Kläbo-steg” som ska ta mig till framtida segrar. Adam ringde också, så snackade med han ett tag och planerade in ett kväll för lite häng. Lockelsen med att testa nya funktionströjan var också en faktor för att ta sig ut och träna 🙂 Färg är bäst!

  • Huggit ner massa träd och öppnat upp vid Valberget.

Vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Men det kanske är en vanesak..

Den största anledningen till kanske varför jag stack ut på ett pass, var telefonmötet med Mr.O som varade i 30 minuter. Ett möte som som ligger i startgroparna för ett möjligt projekt som kan sätta stark färg för säsongen som kommer, nämligen vintern. Vi diskuterade olika upplägg, min erfarenhet och hur uppdraget skulle kunna se ut. Efter mötet ringde jag Pütsep för att kolla med en gammal kollega vad hans åsikt var om saken och bjöd även in han på en kaffe kommande vecka. Efter det mötet och olika samtalen, var jag sådär fylld av energi och visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. Tankarna for runt som en orkan i skallen och möjligheterna svepte förbi mot mina drömmar. Jag var helt enkelt tvungen ut och rensa tankarna med lite rullskidor.

Tyvärr kommer jag inte berätta mer om detta, Mr.O skulle återkoppla så snart han kunde och därefter kan jag skriva ut det officiellt. Jag tyckte det verkade positivt, men mer än så vågar jag inte tänka och måste fokusera på allt annat nu i företaget samt livet. Stay tuneeed.

  • Redigering och filmleverans.

Efter ha fyllt magen med mat, handlat, rensat väskan och städat i lägenheten. Var det dags för arbete på kvällskvisten och en leverans till Apollo. Följa deras önskemål och leverera en kingfilm som summering av lägret. Arbetade på dubbla skärmar och försökte vara så effektiv som möjligt. Att arbeta på Imacskärmen var verkligen en game changer när man arbetat med macbook i över 1 vecka. Storleken, prestandan och ja allt går bättre på den. Macbooken är väl också inne på sin sista vals som arbetsdator hos T-W MEDIA, men den behöver gå lite till innan jag byter ut gamla bettan mot en nyare modell. Ska bara se hur vintern kommer utvecklas.

Imorgon blir det prio checklista och allmänt fix hemma. Försöka träna på EF om jag inte av någon anledning blir bombsugen på morgonen och sticker ut då. Men en sak är säker, ska bli väldigt skönt med egen säng efter 10 dagar på resande fot. Nybäddat är det också!

Hoppas hoppas efter telemötet!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *