Deadline weekend

facebook

Snacka om köriga dagar, men va mycket roligt det går att hinna med på så kort tid 😀 Iallafall, ett samtal senare ifrån Mârtensjoggen så blev det klart att jag gästspelar som speaker och musik uppe i Valberget ifrån min ” Eventbil ” F*ck yeaah tänkte jag, sen tänkte jag f*ck noo hur skall jag hinna!? Slängde ihop den här bilden på 10 min och sen stack iväg till garaget..

_20160908_212720

Först var det ut med det gamla, in med det nya ljudet. Lilla baslådan till vänster byts ut till de till höger. Nu jäklar, Euronics hjälpte med kablar, Mekonomen aka Bildelscentrum hjälpte med oljor till bilen och sen var det ” Let’s get dirty ” Mek ifrån 11, halv snabb lunch och sen var de full fart. Lisa, Arwid och brorsan hjälpte till och resultatet blev över förväntan, wow vad nöjd jag blev och wow va trött jag blev när jag sen satte mig ner kl 20 och beskådade vårt arbete ordentligt.. Blev riktigt bra, i tanke på tidspressen och den planering som inte existerat. Mycket lösningar man fick hitta på längs vägen och det gick totalt i ett idag..

_20160908_212650

Men med ca 8h aktiv tid, woila! Riktigt nöjd och bilen blev ändå fräsch och fin. Över förväntan vilken kaliber det blev på den, färgen blev bättre än vi trodde och stripsen vägde upp fälgarna fint. Röda temat följer med ifrån interiören och flaket kommer också successivt lackas rött inuti, är planen/viljan nu iallafall. Nu kommer det dock endast täckas med ett blått täcke och det får funka över helgen. Taket, är inte inhoppet haha men för att nå ut så var jag tvungen sätta mig där och inga problem att slå ut igen. Det står även en silikonsprayburk som skulle agera statist för ev omdragning av avgassystem. Ville se HUR det skulle tänkas kunna se ut om man nån gång skulle vilja sätta på sig arbetshandskarna för den tanken 🙂 Riktigt nöjd iallafall, kommer som sagt va speaker i Valberget från ca 10:30 till 12 så kom gärna och kika på Lördag, annars blir det premiär imorgon och testa grejerna med några fina vänner!

2-00-27-31

Samtidigt med mitt liv i 120 km/h så har fler jobb dykt upp. Jag har fixat med hemsidan för Ski start.com Ski Challenge i vinter, designat logotyperna och layouten för bilderna. Bilden som används är förövrigt min bild jag tog i Orsa om jag inte minns fel, Nej f*n det är nog på Lugnet 2016. Första långloppet på Lugnet 😀
Lite fler jobb med redigering, logotyp design och 2 av 4 Stora jobb klara som jag inte hunnit presentera, vet ej när det blir aktuellt att lansera, men det kommer, håll utkik som sagt 😉 De andra 2, det ena är 4d möte nästa vecka i STHLM och veckan efter blir ev det sista fjärde arbetet i möte iallafall. MEN, jag uppdaterar er 😉

Ni som hängt med och läst har ju sett att det är även hemmaläger denna vecka, så dagens ”vilo”dag blir en uppladdning inför Hovfjällsturen imorgon. Stakning till Hovfjället och löpning hem. Vi siktar på 5-6h och jag ändå rätt taggad, fråga mig efter 3h in på passet får vi se vad jag säger då 🙂 Men känns ändå positivt för det passet, kroppen känns bra och blir ett fint pass innan Mârten.

Men nu blir det att vika in årorna, dra in örona och borsta ur grusen ur ögonen. Nu lär jag sova och förhoppningsvis hinna ikapp allt innan man beger sig av igen på Söndag.

Seya laters folkens

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *