De va midsommar de!

FB_IMG_1498334966507

Borejoggen täcktes med bilder i vackert väder och mycket publik. Tog ett gäng bilder på folk jag kände igen, täten eller vänner. Hängde med Adam och överarbetade inte jätte mycket. Var skönt att bara njuta av tävlingen och de vänner man träffade i publiken. Givetvis blev man löpsugen men jag springer inte asfalt..

DSC_0664

Med Liljemark, Svensson och Impola i täten, vandrade vi sen efter lunchen mot Rådom. Vacker vandring i skogen, styrde upp tältet i rådom och sedan gick ner till Leksbråten för en bastu. Härligt gäng och god stämning, mycket fint.

DSC_0665

Så småningom rullade det in folk, vi blev väl en ca 30pers och vädret var stadigt regn. Men med en värmare I mitten, härligt grillande, fina vänner och bra ljud, blev det helt fantastisk kväll.

Så småningom åkte man in till byn och där blev de party. Träffade Adam och vi hängde ihop resten av kvällen. Väldigt fin kväll och hade jäkligt kul rakt igenom.

Idag har det blivit väldigt lugnt med någon film, Adam kom hit så småningom och sen kom även Askur. Jäkligt chill Lördag och trevligt häng med vänner. Så har verkligen tagit ledigt från allt och nu uppdaterade här när det lugnat sig 🙂

Så med 2 fina dagar in på kontot, så har man laddat om för att ta tag i verkligheten igen imorgon. Ska väl träna, arbeta lite och hoppas på solsken. Klockers.

Bye bye!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *