Day 1 in Portugal!

 • Early rise med grabbarna!

Klockan ringde 06:00 och det var bara att stiga upp. Jag satte igång kaffekannan, fräste på äggen och förberedde för frukost. Upp smög två grabbar så småningom och vi käkade frukost tillsammans. Regnet duggade utanför och inget drömväder till en start, men vi hade humöret på topp och inställda på långtur! Strax efter 07:00 började löpningen, soluppgång först 07:45.

 • Regn påverkade inte humöret.

Faktiskt så gillade vi alla tre att springa i regn, svalt och mystiskt i luften. Vi joggade på längs med vattnet och jag visade min favorit-tur som första pass. Fiskarna var ute med båtarna och vi pratade/skrattade hela turen! Gôtt häng!

 • Sprang ut till fyren på udden.

 • Vindstilla och ändå värmt i luften! Givetvis shorts & t-shirt för mig trots regn 😉

 • Soluppgång och siktet inställt på klipporna.

Ungefär 3km strand att löpa och mysig inramning med vågorna som slår.

 • Favoritdelen av stranden, vid klipporna!

Regnet duggade varierat ner och här tog vi en liten break, en break för att simma och bada i havet! Måste ju ta premiären och leka lite i vågorna! Varmt i havet och härlig break på löpturen.

Jag hängde med en bit till och visade stigarna längs klipporna, gav de några direktiv och sedan var tvungen att vända hemåt. Ett möte som kallade och jag nöjde mig med 2,20h.

 • På plats vid Autodromo!

Snabbt mellanmål, dusch och sen vidare till våra svenska vänner för att låna en bil. Stort tack för det. När jag började resan så kom solen fram och det började bli varmt. Grabbarna var fortsatt på löptur och jag var på väg till första mötet denna resa, på motorstadion.

 • Guidad genom biltunneln.

Fick söka upp personalen på plats, gå igenom några säkerhetsvakter och sedan blev hämtad av ansvariga för att leda mig till mötesplatsen. I foajén så mötte Miguel upp och vi satte oss i VIP-loungen våningen upp för möte.

Jag berättade vem jag var och vad jag arbetade med hemma i Sverige. Miguel fick höra mina visioner/idéer om framtida projekt, något jag klurat på i flera år och nu snart redo att sjösätta till verklighet. Vi bollade många olika paketlösningar, hur vi skulle kunna samarbeta samt hur en helg skulle kunna se ut på motorstadion. Finns otroligt mycket möjligheter här på stadion, fantastiska faciliteter och passande aktiviteter för all erfarenhet inom just motorsport. Grymt spännande!

Blev positivt bemött till mina idéer, de har otroliga möjligheter till aktiviteter och ser absolut att vi kan skapa fina samarbeten i framtiden. Vi kommer hålla kontakt framöver, Miguel kommer skicka mig dokument att utgå ifrån och sen är det upp till mig att paketera/planera. Jag är taggad, mer info följer i vinter 😉

 • Mercedes AMG som testbilar i körskolan!

Skakade hand med Miguel, vi delade några sista lovord och jag vandrade där ifrån med positiva steg. Passade på att gå genom ”pit line” och kika lite bilar när jag ändå var på plats 😉

 • Det finns en pool inne på området, varför inte? 🙂

 • Track day inför helgen!

I helgen är det stor tävling för klassiska äldre bilar, så jag passade på att kika på deras träning och njöt utav gamla goda motorljud! Inte mycket ljuddämpare på dessa bilar inte 😉 Dock är jag här för möten & träning, så inge mer motorsport för mig inte.

 • Besökte China-shop med grabbarna!

Denna butik har absolut allt, fascinerande variation på utbudet och tusentals artiklar på en liten yta. Vi käkade iallafall lunch tillsammans, tog en kaffe, minglade i några butiker och storhandlade inför helgen.

Grabbarna tog lite mellanmål hemma och jag passade på att jobba lite. Skickade iväg filmen till Supersprinten och vi siktar på lansering imorgon alt. söndag.

Nu ska vi ner till beachen och köra lite styrka! Vi återkopplar!

Take care!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *