Dagarna innan!

  • Bilen framskottat på morgonen.

Då ska vi se, tänkte återkoppla igen då jag nu fått en liten lucka med tid. Gått i ett verkligen, iallafall nu kör vi:

Gick upp 06:00 igår och ville köra så jag hade gott om tid. Hade tänkt åka vid 07:00 men fick börja med att skotta fram bilen 😀 Slutade aldrig att snöa under natten och det fortsatte ända fram till Schweiz. Ni kan se på bilden, till höger om min står en bil under snön.. Stackare..

  • Gjerdalen intervjuas.

Iallafall, kom till Pontresina just i tid och kunde starta intervjuerna efter en smått försening från Santanders sida. Betade av dem en och en, för att sedan sätta kurs mot nästa filur och intervju.

  • Øystein ”PØLSA” Pettersen intervjuades.

En härlig filur som har humor och stark energi 😀 En rolig intervju som sticker ut lite och han kan tala för sig. Här var det mer att få tyst på han, då jag har en tidsram och medans Santander där man fick krama ur grabbarna orden 😉

  • Parkeringsplats hittad & energin på topp 😀

Efter de intervjuerna var min mission att söka upp nycklarna till lägenheten. Kommer ihåg lite sedan ifjol och minns vägarna. Gick ganska smidigt och tack världen för gps.

Under kvällen hade vi dubbla möten och gick igenom allt som krävdes. Content mötet, alltså bilder/filmer/intervjuer gjordes sist och det skulle bli hektiskt framför..

  • Britta intervjuades.

Rivstartade fredagen med frukost-live sändning hos mitt gamla team SERNEKE och följde upp intervjuer efter det. En av de var Britta som är favorit tippad för helgen.

  • På knacklig tyska intervjuades Smuttna.

Totalt 6 intervjuer på 2 olika språk gjordes i löpet av dagen. Mycket tider att passa och mycket information att hålla reda på. Men tyckte att de flöt på bra och fungerade fint.

  • Plåtade lite under skidtesterna.

Med en tidig start på dagen, så hinner man med mycket och jag hann plåta lite vid Skidtesterna. Inte många åkare här dock, då de bor väldigt utspritt här omkring. Svindyrt att bo här kring St. Moritz och känns nästan som de kostar pengar bara att andas ?

  • Ute och rekade platser att plåta!

Något disigt men ack så vacker miljö att åka igenom och framförallt plåta i imorgon.

  • In och lämnade intervjuer i TV-vagnen.

Efter ha redigerat och klippt intervjuerna så exporteras dom ut i rätt fortmat för TV. Var i farten förbi vagnen för TV och jag kunde tanka upp samtliga intervjuer. Närmare 20 intervjuer har tankats upp, så nu jäklar har de något att välja mellan alla kanaler där ute i världen som sänder tävlingen 🙂

  • Last race meeting before the race. 

Efter ha lämnat intervjuerna i tv-vagnen så stack jag o hämtade min finska kollega Teemu och det var dags för presskonferens. Jag passade på att ta några bilder där och servade som assistent bakom sändningen.

Jag o Magnus blev sedan kvar där för redigering och fortsatte fram till mötet. Väl hemma sen ett litet lunch-möte och sedan förberedelser resten av kvällen.

Imorgon väntar La Diagonela, kommer bli otroligt hektiskt och utmanande. Spännande och ser ändå fram emot det. Pålagt än mer saker för mig att skapa under dagen, så nu måste jag vika in årorna och samla sömn.

Som ni förstått, så är dagarna maxade och ingen tid för blogg. Hoppas kunna återkoppla under morgondagen ellers blir det på Söndag. Men kan inte lova något!

Bam bam!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *