Dagarna flyger!

  • Torsby har sina smultronställen.

Med möten och allt sånt avklarat, kunde jag inte motstå vädret och begav mig ut på en löptur.  Solen sken, bra musik i lurarna och kände mig spänstig. Körde 12 intervaller i både trappa och backe, fick de svar jag ville ha och en god känsla i kroppen. Var ute god över 1h och hade ett kort telefonmöte också under löpturen, Dennis Rådström ringde och jag ska skapa en medieplan framöver, vi bokade in en kaffe på det och tar det eye to eye.

Väl hemma kasta jag mig i duschen medans maten stod på spisen, åt snabbt och satte mig med en stor kaffekanna inför telefonmöte med Bryntesson..

  • Designar prischeckar.

Vi har ju sisådär 50 mil mellan varandra, så vi fick ha en öppen telefonlinje och diskutera utifrån det. Jag satt och designade ”grundplåten” för prischeckarna, skickade löpande live-utkast och vi bollade fram en grym design. Inte riktigt koll när bilden togs i samtalet, inte riktigt den designen, men nästan så kommer de se ut och detta var exempel mallen. Nu ska den stämmas av med tryckfirman och sedan ska jag vektorisera 3 prischeckar + logotyp. Det menas att man skapar en råfil som kan va 3x6cm eller 4x8m utan att tappa kvalité + behövs för utskrift.

Så gissa telefonmötets tid? Tjao, 2h räcker inte till kan jag säga.. . Men jäklar vad bra det blev och vi gick även igenom filmerna som kommer. Uppe i 14 filmer inför arrangemanget och blir blandade teman på de olika filmerna. Kul! Så riktigt mör när mötet avslutades, inne nästan på 3h och vi fått sagt/avstämt det mesta.. I dagsläget iallafall.

  • Ski Classics summering av säsongen VIII.

När jag ändå var uppe, så why not tänkte jag. För att hålla fokus uppe + låta kreativiteten flöda, satte jag även igång summeringen av Visma Ski Classics. Skönt att variera projekten så tycker jag, så man inte stirrar sig blind på en sekvens och man får lite variation i arbetet. Vid 02:33 skickade jag ett utkast till Ski Classics och väntar nu på återkoppling. Bryntesson fick ett gäng utkast också och väntar även där på återkoppling. Så en jäkla bra flöde på arbetet även igår/inatt, kom väl i säng strax efter 03 och uppe med tuppen för att justera lite Ski Classics & Brynte efter sömnen. Alltid bra att sova lite, nya idéer kommer ”As you go” och allt blir lite bättre. Det är detaljerna som gör skillnad 😉

  • Är det alperna eller?

Stack ut på en löprunda så småningom för att lufta tankarna och mjuka upp kroppen. Var väl inte riktigt ute för att få hög puls och träningsvärk, utan mer få frisk luft och endorfiner. Kunde dock inte hålla mig från att springa upp till toppen av Valberget då backen låg så vackert. Solsken, snö och nästan ingen vind, underbart när det är såhär. Tog en minipaus uppe vid tornet innan jag sprang vidare till Farmor. Kikade in där lite snabbt och sa hej, innan plikten kallade igen på kontoret. Fick ihop 1,5h löpning lätt och fint, kroppen kändes lite tyngre idag och det är väl förståeligt efter senaste dagarna..

Redigerat och finputsat Ski Classics filmen som kommit ihop riktigt fint enligt mig, haft telefonmöte inför O-Ringen och nu tänkte ja gå över till grannen för en liten kvällskopp. Tänkte göra klart bidragsansökan sen ikväll och förhoppningsvis, komma i säng tidigare denna dag..

Men vi får se 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *