Dag 4 Oslo Vm

IMAG0559

På plats igen på ”kontoret” för veckan. Kom hit ganska tidigt för bättre internetuppkoppling samt kunna sitta här i ”lugn & ro”. Det är ganska mycket folk här, fotografer och journalister från hela världen, det arbetas frenetiskt och blir många timmar här. Jag brukar lämna här 19-20 typ, då är det fortfarande 20st kvar och det blir nog ganska sent för många.

Untitled-1

Sitter och redigerar ”Close to live” filmen som skall släppas ikväll, det blir en teaser som är kraftfull och snabb. Bara för att föda intresset och börja sprida vårt budskap. Effektfullt, highlights och snabbt. Skulle tro att det blir sjukt stressigt nästa vecka, men ändå riktigt kul att det äntligen är här. Den stora utmaningen.

Träningen den här veckan, ja, den kan inte skrytas över. Tränade innan jag åkte hit och sedan inte haft en chans att röra på mig ytterligare än på jobbet. Det jag dock får se det som, är att kroppen behöver vilan och jag hoppas kunna komma ut nästa vecka utöver arbetet. Säkert blir det kvällstid, lite gym och mycket rensa skallen träning. Det är alltid något. Stafett herrar börjar idag 15:30 och det är gott om tid kvar.

Hörz

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *