Craft & Early bird

_20161021_063621

Igår kväll stack vi in till byn där vi besökte Craft på deras kontor och showroom. Martin o Daniel på Craft berättade bl.a hur Craft startade, Crafts 3 kärnord, produktutveckling och även visade oss runt där vi fick se hela sortimentet inför säsongen 17/18.

_20161020_210115Martin som var produktchef gick igenom teamets kläder inför säsongen, vi kommer åka runt i samma kvalité som landslaget, en kollektion de kallade ”Custom”. Grymt innovativt genomtänkt och riktigt snygg dress vi kommer tävla i. Sömlöst, andning, clean, unika för åkarna osv osv

 

Vi fick sedan en rundvandring där Martin tog oss runt och visade kollektionen 17-18. Om jag säger såhär: Jag kunde gått hem med mer än jag kunde burit. Helsike vilket grymt showroom, ögonen gillade verkligen va de såg och mycket intressant att höra hur genomtänkt allt var. Supersnygga, bra lösningar och mycket funktionella plagg. Wow!

 


Kuriosa:

Från produkt idé till hyllan i butik, har stadium på vissa plagg 6 månader. Medans Craft har 24 månader på samtliga. Det är så mycket innovation och utveckling bakom varje enskilt plagg. Man får verkligen vad man betalar för.

 

Av ca 400 produkter vi såg, fanns de olika lösningar och färger. De resulterar i över 1000 unika plagg. Av dessa, kanske vi får se en bråkdel i butik säsong 2017/2018. Det är helt o hållet inköparna till varje land/butik som bestämmer vad som finns i butik.

 

Kl är 7:00, tog mig 20 min skriva det här på telefon och nu vågar jag inte röra texten med kursiv, fet eller andra effekter. Skrivit om 1 gång redan 🙂 Dax att stiga upp, filmning idag och serva under långpasset till Skidome och SERNEKE arena där skidlektioner väntar.

 

Rise and Shine

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *