Close to live conceptet dag 2

IMAG0600

Här sitter vi och jobbar efter/under tävlingar. I portföljen där ligger min drönare och den är redo för språngmarsch ut på fältet. Vi arbetar samtidigt, skickar minneskort emellan oss och det blir riktigt bra flow på vårt arbete, gäller också att tajma in att dricka & äta mycket, för man behöver energin i det här vädret och stressen.

IMAG0601

Lite mer  fika vänlig bakåt, dock full med grejer och faktiskt inte suttit där en enda gång. Är bak då & då och hämtar en vitamin well för att häva i sig snabbt.

IMAG0606

Skulle ställa in GOPROn så blev visst en selfie istället, den lilla kameran har ju otroligt med möjligheter och är fantastiskt kul att använda, det gäller va kreativ och försöka finna så många ställen som möjligt för den. Men visst, drönaren är ändå roligast att köra omkring med och vackert när man tar höjd.

481166_907330379365014_2535728558206437161_n

Knäpper bilder när man hinner, idag la vi den tiden på Prologen och sen fokuserade på mer ”tv-liknande” produktion ifrån finalerna, här är Max Novak.

IMAG0608

Sen var det dax för en kamratmiddag på Stjernehallen. Härlig tillställning med god mat, fin prisutdelning och fantastisk musik ifrån Top Cats. Jag var där och fotograferade såklart 😉

_DSC2745

Fick även hoppa in i garderoben och hjälpa tjejerna där. Tyckte synd om dom i denna stress, så jag fick hoppa in och hjälpa till med någon extra hand. Kvällen inte slut än, hem och ladda upp bilder samt göra i ordning för morgondagens Sprint i Intersport Cup. Jag och Erik har ett nytt koncept för dagen, skall fixa lite nu och ni får hålla utkik, det kommer bli grymt 😉 Måste ju ständigt leverera värre material!

Ni finner samtliga filmer HÄR!
Vi hörs då!

T

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *