Busy Monday..

  • Screenshot: Testade lite 4K inställningar på drönaren.

Kom i säng ganska sent igår och ser ut att bli samma idag, klockan tickar snart över till 00:00.. Iallafall, kunde skrapa ihop några fler sovtimmar idag och vaknade pigg. Steg upp och började redigera direkt. Åt en god brunch, städade i ordning all kamerautrustning och lite nya inställningar på drönaren. Bilden ovan blev slutresultatet efter lite finjusteringar och förbättringar.

  • Arbetsbordet just nu!

Varje liten del där nere vid det blåa är korrigerat, tajmad och konstruerat för att få ett bra flöde genom hela filmen. Det tar verkligen tid att skapa film, slutresultatet kommer bli 1.40 min och kanske kring 18h redigering för att få till det bra.. Rally är annorlunda i jämförelse hur du klipper filmer mot längdskidor, en utmaning som är actionfylld och rolig, samtidigt utmanande. Så det gäller att tänka nytt, vara kreativ och synka klippen för att verkligen framhäva känslan av en testdag i rally.

Tog två pauser under dagen där jag en gång skickade in deklarationen för moms på företaget och en gång promenerade upp till min kära mor för en liten uppdatering om läget. Åt lite halv sen lunch med Björklund på besök och eftermiddagen spenderades med fortsatt redigering. Men det flöt på bra och projektet började ta sig rejält!

  • Ev omslagsbild för filmen..

Dennis hörde av sig och var jäkligt nyfiken, tre minuter senare var han här och redo för en liten förhandsvisning. Grymt gehör och Dennis var alldeles till sig av adrenalin av filmen 😀 Super kul att uppskattningen kom så märkbart efter verkligen lagt ner sin själv i filmen det senaste dygnet. Vi bollade lite tankar, ändrade lite småsaker och fick till en publiceringsplan. Imorgon kommer en teaser och hela filmen publiceras onsdag.

Tror strax efter 21:30 lämnade Dennis och jag har finjusterat sedan dess. Flutit på bra ändå, fått till det som jag vill och inte mycket kvar nu. Nu har klockan även passerat midnatt och jag ska ladda om batterierna för att kunna se över filmen imorgon med fräscha ögon. Blir även sista justeringarna på 60 Nord filmerna, rejält mycket packning och förberedelser för avfärden på onsdag. Oj just det, har också tidigt telefonmöte med Ski Classics imorgon där vi lägger grundplanen för helgen som kommer. Spännande!

Bloggen blir iallafall uppdaterat, även om det är lite sent inläggen kommer 😉

Sleepy sleepy!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *